Efteruddannelse i engineering

Fagdidaktisk kompetenceløft

Efteruddannelsesforløb for gymnasier eller faggrupper

Vi afholder efteruddannelsesworkshops for lærerkollegier eller enkelte faggrupper ude på landets gymnasier, både som længere kompetenceudviklingsforløb og som kortere workshops.

På vores workshop vil du bl.a. få viden om,

  • hvordan du kan arbejde med konkrete, virkelighedsnære problemstillinger i naturvidenskabsundervisning på et højt fagligt niveau.
  • hvordan du kan øge motivationen hos flere elever.
  • hvordan du arbejder engineering-baseret gennem præsentation af nogle af vores engineering-forløb

En efteruddannelsesworkshop i engineering vil typisk veksle mellem faglige oplæg, små engineering-øvelser, hvor deltagerne på med egne hænder prøver kræfter med engineering-metoden og gruppearbejde. Her vil deltagerne for eksempel få mulighed for at udvikle små engineering-øvelser eller -forløb, som de kan tage med hjem og afprøve i egen undervisning.

Du er velkommen til at kontakte os, hvis du er interesseret i at høre mere om mulighederne for efteruddannelse i engineering på dit gymnasium.

Samarbejde med de faglige foreninger og deltagelse på FIP-kurser

Vi samarbejder med de faglige foreninger i gymnasiet og fagkonsulenterne om deltagelse på undervisningsministeriets FIP-kurser (Faglig udvikling i Praksis) og de faglige foreningers kurser rundt om i landet. Her får du muligheden for at møde os og høre mere om engineering og hvordan du kan arbejde med virkelighedsnære problemstillinger i din naturvidenskabsundervisning i gymnasiet på et højt fagligt niveau.

På vores Facebookside og i vores nyhedsbrev deler vi aktuelle efteruddannelsestilbud. Og i vores kursuskalender kan du finde en oversigt over alle vores kursusudbud.

Kontaktpersoner

Julie Kontakt (002)

Julie Lindholm

Projektleder for Engineering i Gymnasiet

Engineering i gymnasiet er finansieret af Region Midt og Region Hovedstaden.

  • Engineer the Future logo
  • Region Midtjylland
  • Regionh Logo