Pakken er på vej

Find undervisningsmaterialer her, så du er klar til Engineering Day

Velkommen til Engineering Day for udskolingen

Dette undervisningsmateriale har til formål at give dine elever et forløb, hvor de arbejder med naturfaglig viden gennem engineering, og dermed udvikler og tester praktiske løsninger på konkrete samfundsudfordringer. Eleverne vil blandt andet træne deres modelleringskompetence, samtidig med at de arbejder med teknologi og fagligt indhold.

Materialet er bygget op med forskellige indholdsele­menter for at gøre det så let at gennemføre forløbet som muligt. Du finder det hele til gratis download her på siden.

Historien bag

Hver dag bruger vi massere af varer som er blevet transporterer langt. Der er der brugt energi på at pakke, sortere og transportere varerne.

Udfordringen

I grupper skal eleverne undersøge materialer og konstruktioner, derefter udvikle og konstruere en prototype, som effektivt kan transportere en pakke.

Fagligt fokus

Eleverne undersøger, får idéer, konkretiserer, konstruerer en prototype og forbedrer den – alt sammen med fokus på samarbejdet i gruppen.
Forløbet har fokus på kompetenceområderne Under­søgelse og Modellering, og følgende færdigheds- og vidensmål berøres:

  • Eleven kan indsamle og vurdere data fra egne og andres undersøgelser i naturfag/ Eleven har viden om indsamling og validering af data.
  • Eleven kan anvende modeller til forklaring af fænomener og problemstillinger i naturfag/Eleven har viden om modellering i naturfag.

Skriv dig op til vores nyhedsbrev herunder, så får du seneste nyt om Engineering Day samt praksisnære tips og tricks til din undervisning ca. 5 gange om året.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

* Skal udfyldes
Må vi kontakte dig om pressebesøg? *
Jeg er interesseret i materiale til

Jeg giver hermed samtykke til, at Engineer the Future gemmer mine kontaktoplysninger med henblik på at holde mig opdateret om Engineering Day og Book en ekspert. Oplysningerne vil kun blive brugt af Engineer the Future og deles ikke med andre.

Du kan altid trække dit samtykke tilbage via mail til info@engineerthefuture.dk

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.

Engineering model

Engineering designprocessen består af 7 delprocesser, som du kan læse mere om ved at klikke nedenfor.

Er du interesseret i at bruge nogle af de metodekort, der er udviklet til hver delproces, kan du finde dem og mere information her hos Astra.

Engineering Day er en del af Engineering i skolen, som er et samarbejde mellem Engineer the Future, VIA University College, Københavns Professionshøjskole og Astra.
Engineering i skolen er finansieret af Villum Fonden.

  • Astra
  • KP-Københavns Professions Højskole
  • Villum Fonden
  • VIA-University College
  • Engineer the Future logo