Nogle funktionaliteter vises ikke i Internet Explorer - brug en af disse browsere for at få den bedste oplevelse: Chrome, Safari eller Firefox. Vi beklager ulejligheden.

Forankringspuljen, Engineering i Skolen

Hvad er forankringspuljen?

 

Beskrivelse af puljens formål, kriterier og beløbsstørrelser

Formålet med forankringspuljen er, at støtte aktiviteter der forankrer engineering i arbejdet på skolerne for de kommuner, der har deltaget i eller er i gang med Engineering i Skolen-projektet. 

Overordnet støttes aktiviteter der fremmer forankring af engineering som undervisningsform i naturfagene og/eller aktiviteter der udbygger og styrker naturfagsnetværk.
Konkret kan derfor søges om midler til fx eksterne bidragsydere, deltagelse i netværkssamarbejder og faglige ekskursioner for fagteamet (fx transport og entre).

Læs alle detaljer og tidsfrister i 'Retningslinjer for søgning af støtte i forankringspuljen' og søg puljen via Ansøgningsformularen.

 

Inspiration

Efterhånden som forskellige aktiviteter tilkendes støtte, lægger vi en kort beskrivelse her på siden. Du er velkommen til at tage fat i den enkelte aktivitets kontaktperson, hvis du er nysgerrig på mere information. 

Makerspacepiloter

Novel Engineering - tværfagligt engineeringforløb for N/T- og dansklærere

Det rullende engineeringværksted

Engineering på hjul – mobile værksteder

Faste Engineeringforløb

Byg og vis – Skolen på torvet

Ishøj ungdom som ressourceinstitution

Den røde tråd – Engineeringforløb med materialekasser til dagtilbud

Anne Dorte Spang-Thomsen

Projektleder, Engineering i Skolen

annedorte@engineerthefuture.dk 3318 5567
 

Engineering Day er en del af Engineering i skolen, som er et samarbejde mellem Engineer the Future, VIA University College, Københavns Professionshøjskole og Astra, finansieret af Villum Fonden.

 logo
 logo
 logo
 logo
 logo