Nogle funktionaliteter vises ikke i Internet Explorer - brug en af disse browsere for at få den bedste oplevelse: Chrome, Safari eller Firefox. Vi beklager ulejligheden.

Forankringspuljen, Engineering i Skolen

Hvad er forankringspuljen?

 

Beskrivelse af puljens formål, kriterier og beløbsstørrelser
Formålet med forankringspuljen er, at støtte aktiviteter der forankrer engineering i arbejdet på skolerne for de kommuner, der har deltaget eller er i gang med Engineering i Skolen-projektet. 

Overordnet støttes aktiviteter der fremmer forankring af engineering som undervisningsform i naturfagene og/eller aktiviteter der udbygger og styrker naturfagsnetværk.
Konkret kan derfor søges om midler til fx eksterne bidragsydere, deltagelse i netværkssamarbejder og faglige ekskursioner for fagteamet (fx transport og entre).

Læs alle detaljer og tidsfrister i 'Retningslinjer for søgning af støtte i forankringspuljen' og søg puljen via Ansøgningsformularen.

 

Inspiration
Efterhånden som forskellige aktiviteter tilkendes støtte, kan du læse en kort beskrivelse af dem her. 

Når en aktivitet er gennemført, vil beskrivelsen blive suppleret med erfaring og eventuel billededokumentation.

Anne Dorte Spang-Thomsen

Projektleder, Engineering i Skolen

annedorte@engineerthefuture.dk 3318 5567
 

Engineering Day er en del af Engineering i skolen, som er et samarbejde mellem Engineer the Future, VIA University College, Københavns Professionshøjskole og Astra, finansieret af Villum Fonden.

 

Læs mere om Engineering i skolen

 

 logo
 logo
 logo
 logo
 logo