Nogle funktionaliteter vises ikke i Internet Explorer - brug en af disse browsere for at få den bedste oplevelse: Chrome, Safari eller Firefox. Vi beklager ulejligheden.

Fingrene væk!

Find undervisningsmaterialer her, så du er klar til Engineering Day

Velkommen til Engineering Day for indskolingen

Engineering Day 2022 for indskolingen bygger på fortællingen om Victoria, der har en hemmelig skat, som hun gerne vil passe på. Eleverne skal udvikle deres egne løsninger til et gemmested, baseret på undersøgelser af materialer, lyd og lydmålinger.

Udfordring og krav

Hent materialet

Inspirationsfilm Indskoling: Fingrene væk

Hvad er Engineering

Skriv dig op til vores nyhedsbrev herunder, så får du seneste nyt om Engineering Day samt praksisnære tips og tricks til din undervisning ca. 5 gange om året.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

* Skal udfyldes
Må vi kontakte dig om pressebesøg? *
Jeg er interesseret i materiale til

Jeg giver hermed samtykke til, at Engineer the Future gemmer mine kontaktoplysninger med henblik på at holde mig opdateret om Engineering Day og Book en ekspert. Oplysningerne vil kun blive brugt af Engineer the Future og deles ikke med andre.

Du kan altid trække dit samtykke tilbage via mail til info@engineerthefuture.dk

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.

 

Engineering model

Engineering designprocessen består af 7 delprocesser, som du kan læse mere om ved at klikke nedenfor.

Er du interesseret i at bruge nogle af de metodekort, der er udviklet til hver delproces, kan du finde dem og mere information her hos Astra.

 

Engineering Day er en del af Engineering i skolen, som er et samarbejde mellem Engineer the Future, VIA University College. Københavns Professionshøjskole og Astra.
Engineering i skolen er finansieret af Villum Fonden.

 

Læs mere om Engineering i skolen

 

 logo
 logo
 logo
 logo
 logo