Nogle funktionaliteter vises ikke i Internet Explorer - brug en af disse browsere for at få den bedste oplevelse: Chrome, Safari eller Firefox. Vi beklager ulejligheden.

Engineering Day 2019

Vi har åbnet for, at du kan skrive dig op til at modtage 2019-opgaverne

Glæd dig til Engineering Day 2019!

Vi arbejder på højtryk for at få udviklet de mest spændende opgaver til jer i 2019. Du kan allerede nu tilmelde dig og modtage de nye opgaver i din mailboks, lige så snart de er klar.

I mellemtiden kan du se eller gense opgaverne fra de tidligere Engineering Days. Dem er du selvfølgelig altid velkommen til at bruge i din undervisning.

Skriv dig op til at modtage opgaverne!

Her kan du skrive dig op til Engineering Day 2019.

Udfyld formularen herunder og få besked direkte i din indbakke, når opgaver, lærervejledninger og andet materiale er klar.

Interesse i presseomtale til E-Day 2019? *
Hvem er du?
Vil du modtage lignende relevante tilbud fra os?
 

Det bedste ved Engineering Day var den energi og det medansvar eleverne følte i undervisningen; motivationen for at ville opnå og opfinde noget, der virkede var helt i top. - Og så frustration over at ville bygge noget, der virkede, og at det ikke virkede; netop her blev de klogere og udviklede sig sammen som gruppe!

- Anonym lærer, evalueringen 2017

Hvad er engineering?

Engineering Day 2017 i Kolding

Kontakt

Camilla Zacho

Seniorkonsulent, uddannelse

camilla@engineerthefuture.dk 2938 2609

Mette Bisp Jensen

Projektleder, Naturvidenskabernes Hus

mbj@nvhus.dk 2281 8180
 

Engineering Day er en del af Engineering i skolen, som er et samarbejde mellem Engineer the Future, Naturvidenskabernes Hus, Astra og VIA University College. Engineering i skolen er finansieret af Villum Fonden, Industriens Fond, Lundbeckfonden og A.P. Møller Fonden.

 

Læs mere om Engineering i skolen