Engineering Day 2018

De nye opgaver til Engineering Day 2018 er landet!

Lad dine elever prøve kræfter med de store samfundsudfordringer 

Engineering Day er en dag, hvor elever med naturfaglige viden og gennem engineering  udvikler og tester praktiske løsninger på praktiske problemer. Eleverne får mulighed for at få de store samfundsudfordringer mellem hænderne og prøve kræfter med at løse dem med en naturfaglig tilgang.

Engineering Day foregår lokalt på din skole, og du kan vælge mellem to opgaver udarbejdet specifikt til mellemtrin og udskoling. Engineering Day kan skaleres, så du kan afholde et undervisningsforløb på fire timer, eller du kan brede det ud til et længere forløb. Du bestemmer selv, hvornår i uge 45 du vil afholde dagen. Hold dig opdateret her på siden, og hent opgaver, lærervejledninger, ekstramaterialer og inspiration nedenfor.  

Evaluering af Engineering Day

Hjælp os med at gøre Engineering Day endnu bedre næste år.

Gå til evalueringen

 

Brug galleriet og vind et scienceshow til jeres skole!

Hent opgaverne, lærervejledninger m.m.

Kalender

Fakta om Engineering Day

Kom med til DM i Digitale Skills

Mere information om engineering

Engineering Day 2017

 

Det bedste ved Engineering Day var den energi og det medansvar eleverne følte i undervisningen; motivationen for at ville opnå og opfinde noget, der virkede var helt i top. - Og så frustration over at ville bygge noget, der virkede, og at det ikke virkede; netop her blev de klogere og udviklede sig sammen som gruppe!

- Anonym lærer, evalueringen 2017

Inspirationsvideo til 'Byg boliger til Brasiliens børn'

Inspirationsvideo til 'Design et hus der ikke kan drukne'

Videovejledninger til 'Byt beskeder med micro:bit'

Hvad er engineering?

Engineering Day 2017 i Kolding

Kontaktpersoner

Camilla Zacho

Camilla er ansvarlig for udvikling og projektledelse på uddannelses- og undervisningsaktiviteter med hovedfokus på grundskoleområdet.

camilla@engineerthefuture.dk 2938 2609

Mette Bisp Jensen

Projektleder, Naturvidenskabernes Hus

mbj@nvhus.dk 2281 8180
 

Engineering Day er en del af Engineering i skolen, som er et samarbejde mellem Engineer the future, Naturvidenskabernes Hus, Astra og VIA University College. Engineering i skolen er finansieret af Villum Fonden, Industriens Fond, Lundbeckfonden og A.P. Møller Fonden.

 

Læs mere om Engineering i skolen