Nogle funktionaliteter vises ikke i Internet Explorer - brug en af disse browsere for at få den bedste oplevelse: Chrome, Safari eller Firefox. Vi beklager ulejligheden.

Dine drømme - dit studievalg

Vælg en ingeniøruddannelse - det åbner muligheder i hele verden

Der er mange forskellige retninger indenfor ingeniørfaget, og derfor er arbejdet som ingeniør også meget forskelligt. Mulighederne er mange, men fælles for ingeniører er, at de opfinder og udvikler løsninger, der kan forandre verden for dig og mig.

Ingeniører arbejder med alt fra klima, bæredygtighed og miljø til vacciner, akustik, kosmetik, it-sikkerhed, byggeri, kemi, finans og økonomi... Og en masse masse andet.

Her på siden kan du møde ingeniører, der brænder for at forandre verden, finde fakta om ingeniører og ingeniøruddannelsen samt få inspiration til dit studievalg. 

Stresser studievalget?

Det er naturligt at tvivle. Og du kan aldrig blive 100% sikker på, at du vælger det rigtige studie. Det kan være svært at beslutte hvilken vej, der passer bedst til dig.

Men det hjælper at tale om det. Brug vores samtaleguide og find frem til, hvilket studie der er det rigtige for dig. Du får ikke nødvendigvis et entydigt resultat, men det kan give en retning.

Tag en snak med dem, der kender dig bedst - det kan hjælpe dig på vej til et godt studievalg. 

 

Tag samtalen

lego logo
lm windpower logo
 logo
 logo
 logo
Velux logo
 logo
 logo
cowi logo
 logo
 logo
 logo