Gør robotten til din hjælper

Undervisningsmateriale til udskolingen

Engineering-forløb til udskolingen

Forløbet tager udgangspunkt i teknologiens stadig større rolle i vores hverdag samt hvordan teknologiske opfindelser hjælper med til at gøre hverdagen lettere. Eleverne skal udvikle en prototype til en robot, der kan hjælpe en person, som har brækket begge arme og har dem i gips. Eleverne programmere i LEGO Mindstorm, arbejder bl.a. med vægtstangsprincippet og undersøger velfærds- og sundhedsteknologi i Danmark.

Udfordring og krav

Eleverne skal konstruere og udvikle en robot, der kan hjælpe en person, som har brækket begge arme og har dem i gips. Personen skal hjælpes til at kunne spise egenhændigt, selv om det kun er muligt at bevæge fingrene.

Skriv dig op til vores nyhedsbrev herunder, så får du seneste nyt om Engineering Day samt praksisnære tips og tricks til din undervisning ca. 5 gange om året.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

* Skal udfyldes
Må vi kontakte dig om pressebesøg? *
Jeg er interesseret i materiale til

Jeg giver hermed samtykke til, at Engineer the Future gemmer mine kontaktoplysninger med henblik på at holde mig opdateret om Engineering Day og Book en ekspert. Oplysningerne vil kun blive brugt af Engineer the Future og deles ikke med andre.

Du kan altid trække dit samtykke tilbage via mail til info@engineerthefuture.dk

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.

Engineering model

Engineering designprocessen består af 7 delprocesser, som du kan læse mere om ved at klikke nedenfor.

Engineering Day er en del af Engineering i skolen, som er et samarbejde mellem Engineer the Future, VIA University College, Københavns Professionshøjskole og Astra.
Engineering i skolen er finansieret af Villum Fonden.

  • VIA-University College
  • Villum Fonden
  • Astra
  • KP-Københavns Professions Højskole
  • Engineer the Future logo