Slut med at rydde op!

Undervisningsmateriale til mellemtrinnet

Engineeringopgave til mellemtrinnet

Aktiviteten tager udgangspunkt i konkrete udfordringer og fokuserer på delprocesserne 'Få ideer' og 'Konkretisere'  fra engineering processen (se model nedenfor). Den er udviklet til vores besøgsordning Book en ekspert, men kan også bruges af lærere (evt. inden eller efter et ekspertbesøg) og består af et elevark og en vejledning.

Udfordring og krav

Tænk, hvor meget tid man kunne have, hvis man kunne slippe for alle de sure tjanser, som at rydde op! Eleverne skal opstille et program med en række kommandoer og koder, som deres makker skal udføre.

Book en ekspert og skab sammenhæng til virkeligheden

Aktiviteten kan kobles sammen med et gratis ekspertbesøg på jeres skole. Eksperterne kan give indblik i hvordan de bruger engineering, naturfag, matematik og teknologi i deres arbejde. De kan også fortælle om hvordan de arbejder med konkrete udfordringer, som den I finder i aktiviteten.

Skriv dig op til vores nyhedsbrev herunder, så får du seneste nyt om Book en ekspert og Engineering Day samt praksisnære tips og tricks til din undervisning ca. 5 gange om året.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

* Skal udfyldes
Må vi kontakte dig om pressebesøg? *
Jeg er interesseret i materiale til

Jeg giver hermed samtykke til, at Engineer the Future gemmer mine kontaktoplysninger med henblik på at holde mig opdateret om Engineering Day og Book en ekspert. Oplysningerne vil kun blive brugt af Engineer the Future og deles ikke med andre.

Du kan altid trække dit samtykke tilbage via mail til info@engineerthefuture.dk

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.

Engineering model

Engineering designprocessen består af 7 delprocesser, som du kan læse mere om ved at klikke nedenfor.

Book en ekspert i grundskolen er finansieret af Novo Nordisk Fonden.

  • Novo nordisk fonden
  • Engineer the Future logo