Når vand er et problem

Undervisningsmateriale til mellemtrinnet

Engineering-forløb til mellemtrinnet

Forløbet tager udgangspunkt i menneskets behovet for at flytte vand fra et område til et andet. Det undersøges, hvordan de problematikker, der kan opstå ved oversvømmelser kan afhjælpes ved brug af pumper. Med inspiration fra Arkimedes' Skrue skal eleverne lave aktiviteter om vand og tryk.

Udfordring og krav

Eleverne skal designe en simpel vandpumpe, der skal flytte vand fra et lavereliggende niveau til et højereliggende niveau.

Skriv dig op til vores nyhedsbrev herunder, så får du seneste nyt om Engineering Day samt praksisnære tips og tricks til din undervisning ca. 5 gange om året.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

* Skal udfyldes
Må vi kontakte dig om pressebesøg? *
Jeg er interesseret i materiale til

Jeg giver hermed samtykke til, at Engineer the Future gemmer mine kontaktoplysninger med henblik på at holde mig opdateret om Engineering Day og Book en ekspert. Oplysningerne vil kun blive brugt af Engineer the Future og deles ikke med andre.

Du kan altid trække dit samtykke tilbage via mail til info@engineerthefuture.dk

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.

Engineering model

Engineering designprocessen består af 7 delprocesser, som du kan læse mere om ved at klikke nedenfor.

Er du interesseret i at bruge nogle af de metodekort, der er udviklet til hver delproces, kan du finde dem og mere information her hos Astra.

Engineering Day er en del af Engineering i skolen, som er et samarbejde mellem Engineer the Future, VIA University College, Københavns Professionshøjskole og Astra.
Engineering i skolen er finansieret af Villum Fonden.

  • Villum Fonden
  • Astra
  • Engineer the Future logo
  • KP-Københavns Professions Højskole
  • VIA-University College