Covers til chromebooks

Find undervisningsmaterialer her

Inspirationsforløb

Vores inspirationsforløb er udviklet og gennemført af uddannede engineering-lærere, og tanken er at det kan inspirere andre lærere til selv at udvikle lignende engineering-forløb.

Fakta:

  • Årgang: Mellemtrin
  • Fag: Natur/teknologi og Håndværk og design
  • Kompetencer og læringsmål: Undersøgelseskompetencen, materialekendskab og bæredygtighed, Engineeringmetoden
  • Varighed: 2 uger

Forløbsbeskrivelse

Eleverne har fået Chromebooks udleveret af skolen, og skal passe på dem. Derfor skal de designe og lave deres eget cover, som ud fra relevante undersøgelser beskytter Chromebook’en bedst muligt.
Fokus er på materialekendskab, genbrug og bæredygtighed.

Undersøgelser

Eleverne undersøger forskellige materialers egenskaber ud fra selvvalgte parametre som de finder relevante ift. at beskytte deres Chromebook, fx styrke, stødabsorbering og slidstyrke.

Produkt

Alle elever laver deres eget personlige cover. Både design og materialevalg er individuelt og begrundes i undersøgelserne.

Proces

Engineering designprocessen bliver understøttet med systematisk brug af metodekort. Dette giver et øget fokus på undersøgelseskompetencen og giver eleverne et stort vidensgrundlag til konstruktion af deres cover.

Hent forløbet som PDF

Skriv dig op til vores nyhedsbrev herunder, så får du seneste nyt om Engineering Day samt praksisnære tips og tricks til din undervisning ca. 5 gange om året.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

* Skal udfyldes
Må vi kontakte dig om pressebesøg? *
Jeg er interesseret i materiale til

Jeg giver hermed samtykke til, at Engineer the Future gemmer mine kontaktoplysninger med henblik på at holde mig opdateret om Engineering Day og Book en ekspert. Oplysningerne vil kun blive brugt af Engineer the Future og deles ikke med andre.

Du kan altid trække dit samtykke tilbage via mail til info@engineerthefuture.dk

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.

Engineering model

Engineering designprocessen består af 7 delprocesser, som du kan læse mere om ved at klikke nedenfor.

Er du interesseret i at bruge nogle af de metodekort, der er udviklet til hver delproces, kan du finde dem og mere information her hos Astra.

Engineering i skolen er et samarbejde mellem Engineer the Future, VIA University College, Københavns Professionshøjskole og Astra.
Engineering i skolen er finansieret af Villum Fonden.

Læs mere om Engineering i skolen

  • Engineer the Future logo
  • KP-Københavns Professions Højskole
  • VIA-University College
  • Villum Fonden
  • Astra