Nogle funktionaliteter vises ikke i Internet Explorer - brug en af disse browsere for at få den bedste oplevelse: Chrome, Safari eller Firefox. Vi beklager ulejligheden.

Science Cup

Opfinderkonkurrence for gymnasieelever i 2. g

Science Cup flytter fra IDA til Engineer the Future

Science Cup er en opfinderkonkurrence for gymnasieelever i 2.g (stx og htx) i fagene biologi, kemi, fysik, teknologi og naturgeografi. Konkurrencen har eksisteret i mere end 10 år og været afviklet af IDA. Pr. 1. juni 2020 overtager Engineer the Future Science Cup.

I det kommende år vil vi i Engineer the Future arbejde på at udvikle Science Cup, så de bedste elementer af konkurrencen bevares og indholdet fortsat er et relevant og stærkt undervisningstilbud til gymnasierne. Det betyder at:

Science Cup bliver ikke afholdt i 2020/2021, men genopstår i en ny stærk version i 2021/2022.

Vi planlægger blandt andet at integrere engineeringmetoden i konkurrencens udfordringer. Engineering og innovation har mange metodeoverlap og et fælles mål om udvikling af løsninger på problemer. Samtidig er engineeringprocessen didaktisk modelleret, så den kan gøres struktureret for eleverne.

Engineer the Future har allerede bred erfaring med gymnasieområdet gennem flere projekter indenfor naturvidenskabelig undervisning, karrierelæring og faglige ekspertbesøg. Blandt andet via Engineering i gymnasiet, hvor gymnasieundervisere udvikler engineeringopgaver til den naturvidenskabelige undervisning i gymnasiet. Og også gennem Book en ekspert-ordningen, hvor en fagekspert kommer ud til klassen og holder et oplæg indenfor et naturvidenskabeligt eller teknisk fagområde. Endelig udvikler Engineer the Future forskellige karrierelæringsaktiviteter til gymnasiet.

Science Cup vil fremadrettet blive en integreret del af disse tilbud, og vi håber meget, at I har lyst til at være med næste år og i fremtiden. Skriv dig op til nyhedsbrevet, så bliver du opdateret på Science Cup.

Hvis du er nysgerrig på engineering, så tilbyder vi naturvidenskabelige engineeringforløb fra efteråret 2020.

Jeg ønsker at blive informeret, når tilmeldingen åbner

* skal udfyldes

Jeg giver hermed samtykke til, at Engineer the Future gemmer mine kontaktoplysninger med henblik på at holde mig opdateret om Science Cup. Oplysningerne vil kun blive brugt af Engineer the Future og deles ikke med andre.

Du kan altid trække dit samtykke tilbage via mail til info@engineerthefuture.dk

Vi bruger Mailchimp som vores marketingsplatform. Ved at tilmelde dig nyhedsbrevet godkender du, at dine oplysninger vil blive overført til Mailchimp, for at vi kan kontakte dig. Lær mere om Mailchimp's privatlivspolitik her.

 

Kontakt

Anne Hansen

Seniorkonsulent, uddannelse

anne@engineerthefuture.dk 9117 2268