Nogle funktionaliteter vises ikke i Internet Explorer - brug en af disse browsere for at få den bedste oplevelse: Chrome, Safari eller Firefox. Vi beklager ulejligheden.

Science Cup

Opfinderkonkurrence for gymnasieelever i 2. g

Deltag i Engineer the Futures Science Cup 2021/22

Science Cup er en opfinderkonkurrence for gymnasieelever i 2.g (stx og htx) i fagene biologi, kemi, fysik, teknologi og naturgeografi. Konkurrencen har eksisteret i mere end 10 år, først afviklet af IDA og nu af Engineer the Future. Og i år skal du og din klasse selvfølgelig være med! 

Science Cup handler om at eleverne får en idé til et produkt eller en proces, som forbrugere eller virksomheder har brug for. Det kan enten være at videreudvikle en allerede eksisterende teknologi eller at udvikle en ny teknologi eller et nyt produkt.

Undervejs skal eleverne indhente viden fra virksomheder og/eller videregående uddannelsesinstitutioner samt inddrage FN’s verdensmål. Projektforløbet indledes med en innovationsworkshop for eleverne og en for lærerne. I forbindelse med idegenereringen vil der ligge et virksomhedsbesøg, hvor I får indsigt i, hvordan ingeniører arbejder med innovation og problemløsning i deres arbejde.

Vær med i Science Cup og få:  

  • mulighed for at samarbejde med relevante og/eller lokale virksomheder  

I får mulighed for at få indblik i hvordan virksomhederne arbejder med innovation og Engineering fra ide til produkt. Vi matcher klasserne med spændende virksomheder, og en af virksomhedens eksperter vil fortælle jer om deres udfordringer. Eleverne får inspiration og kommer tættere på hvordan virksomheder arbejder med udvikling og innovation 

  • mulighed for at arbejde med Engineering metoden 

I Science Cup har vi integreret Engineering metoden i konkurrencens udfordringer. Engineering og innovation har mange metodeoverlap og et fælles mål om udvikling af løsninger på problemer. Samtidig er Engineering processen didaktisk modelleret, så den kan gøres struktureret for eleverne. 

  • mulighed for at deltage i en science konkurrence med 2.g’ere fra hele lande

Science cup er landsdækkende, og gennem regionale semifinaler og en national finale konkurrerer elever om at vise den bedste præsentation og det bedste produkt. 

Meld jer til herunder.  

Da der er begrænsede antal pladser, vil de blive fordelt efter princippet ’først til mølle’. 

Tilmeld dig Science Cup

* Skal udfyldes
Vil du som lærer deltage i et lærerkursus? *
Skal dine elever deltage i en innovationsworkshop? *

Jeg giver hermed samtykke til, at Engineer the Future gemmer mine kontaktoplysninger med henblik på at holde mig opdateret om Science Cup. Oplysningerne vil kun blive brugt af Engineer the Future og deles ikke med andre.

Du kan altid trække dit samtykke tilbage via mail til info@engineerthefuture.dk.

Vi bruger Mailchimp som vores marketingsplatform. Ved at tilmelde dig nyhedsbrevet godkender du, at dine oplysninger vil blive overført til Mailchimp, for at vi kan kontakte dig. Lær mere om Mailchimp's privatlivspolitik her.

 

Tidsplan for Science Cup

Her er den foreløbige og overordnede tidsplan for Science Cup. Vi laver en mere detaljeret inden længe.

August 2021

September 2021

Oktober/november 2021

Januar 2022

Februar 2022

Marts 2022

Kontakt

Lone Højlund Pedersen
lone@engineerthefuture.dk
Telefon: 2137 1926