Nogle funktionaliteter vises ikke i Internet Explorer - brug en af disse browsere for at få den bedste oplevelse: Chrome, Safari eller Firefox. Vi beklager ulejligheden.

Engineeringforløb til dig

Motiverende naturfagsundervisning med dine elever

Engineeringforløb

Engineer the Future tilbyder gratis undervisningsmaterialer om engineering. Der er forskellige typer af materialer, så find dem der passer til dig og dine elever under indskoling, mellemtrin eller udskoling.

Materialer til Engineering Day, som er bygget op med forskellige indholdsele­menter, så det er så let som muligt for dig at gennemføre Engineering Day. Du finder lærervejledning, elevark, slideshow mm fordelt på de forskellige årgange herunder. Det tager en hel dag. 

Mindre engineeringaktiviteter, der tager udgangspunkt i konkrete udfordringer og fokuserer på forskellige delprocesser fra engineering processen. Aktiviteterne er udviklet til vores besøgsordning Book en ekspert, men kan også bruges af lærere (evt. inden eller efter et ekspertbesøg). Alle aktiviteterne består af et elevark og en vejledning.

Korte beskrivelser af engineeringforløb fra hele landet, som du selv kan bygge videre på. Til mellemtrinnet. 

Indskoling

Mellemtrin

Udskoling

Flere engineeringforløb

På Astras temaside om engineering i skolen kan du få mere inspiration og finde færdige engineeringforløb.

Engineeringforløb hos Astra

Vil du arbejde med engineering? Start her

 

Engineering i skolen er et samarbejde mellem Engineer the Future, VIA University College, Københavns Professionshøjskole og Astra, finansieret af Villum Fonden.

 logo
 logo
 logo
 logo
 logo