Få besøg af en rumekspert

Vil du have en rumekspert direkte ud i klasseværelset?

Det store univers, rumrejser og astronauter har en nærmest fortryllende fascinationskraft på os mennesker, unge som gamle. Selv om det kun er få forundt selv at rejse ud i rummet, så er der mange som på en eller anden måde arbejder med og bidrager til vores forståelse af rummet og vores egen klode. Satellitdata giver os viden om vejr og klima, medicinalindustrien udvikler produkter, som testes af astronauter på den internationale rumstation, for blot at nævne nogle få ting.

Gennem book en ekspert får du som lærer mulighed for at booke en rumekspert, som besøger din klasse med en fortælling om sit arbejde og med forskellige hands-on aktiviteter, som inddrager eleverne og giver dem en virkelighedsnær "rumoplevelse".

Book en ekspert har i anledning af Huginn ekspeditionen, hvor den danske astronaut, Andreas Mogensen deltager, gjort en ekstra indsats, for at finde rumeksperter rundt omkring i Danmark, som har lyst til at komme ud på skoler og gymnasier og fortælle om deres viden og arbejde.

Vælg "Rumrejsen" under søgekategorien "tværfaglige emner" og find vores rumeksperter. Træning af rollemodeller og etablering af korps af rumeksperter er en del af Rumrejsen. 

Book en ekspert til grundskolen her

Book en ekspert til gymnasiet her

Spørgsmål til Book en ekspert?

Katrine Hassenkam M8A7951

Katrine Hassenkam Zoref

Projektleder

  • William Demant Fonden
  • Oestifterne Grundlogo 1 Linje Rgb
  • Carlsberg Mindelegat Green RGB DK (1)