Nogle funktionaliteter vises ikke i Internet Explorer - brug en af disse browsere for at få den bedste oplevelse: Chrome, Safari eller Firefox. Vi beklager ulejligheden.

Engineering Day i uge 45

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gratis undervisningsmateriale direkte i indbakken

Hvad er Engineering Day

Engagerede elever i hele Danmark der arbejder med naturfaglig viden og bygger prototyper, som løser en virkelig problemstilling. Dét er Engineering Day!

Engineering Day er en landsdækkende event i uge 45, der foregår på egen skole. Vi leverer gratis undervisningsmateriale med lærervejledning, elevmateriale, slideshow, introvideoer og forskellige inspirationsvideoer. 
Et Engineering Day-forløb kan gennemføres på ca. fire timer.

Engineering Day-forløb

Spørgsmål og svar

 

Få inspiration til jeres Engineering Day i videoen, hvor Fuglsanggårdsskolen og Firkløverskolen i Givskud har afprøvet forløbene til Engineering Day 2020. 

Nyhedsbrev

Få de nyeste informationer om Engineering Day og vores skolebesøgsordning Book en ekspert, så du hele tiden er opdateret på engineering til brug i din undervisning.
Vi udsender 5-6 nyhedsbreve om året med materialer og ideer til brug i din undervisning, og her får du også besked, når de nye Engineering Day-materialer er klar.

Du kan også vælge at få hjælp med pressedækning i lokale medier. Engineer the Future hjælper med planlægning og kontakt til journalister, og vi kontakter dig, inden vi ringer til medier. Bemærk at det kræver, at du holder Engineering Day i uge 45. Vi bestræber os på at hjælpe så mange som muligt.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

* Skal udfyldes
Må vi kontakte dig om pressebesøg? *
Jeg er interesseret i materiale til

Jeg giver hermed samtykke til, at Engineer the Future gemmer mine kontaktoplysninger med henblik på at holde mig opdateret om Engineering Day og Book en ekspert. Oplysningerne vil kun blive brugt af Engineer the Future og deles ikke med andre.

Du kan altid trække dit samtykke tilbage via mail til info@engineerthefuture.dk

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.

 

Mere engineering til din undervisning

Opgavesæt fra tidligere år

Hvis du ikke kan vente til uge 45, kan du her finde spændende forløb fra tidligere års Engineering Day.

Engineering Day-forløb

Book en ekspert

Du kan booke eksperterne til at komme på besøg i din undervisning og styrke dine elevers interesse for naturfag og teknologi.

Book en ekspert

Sciencecentre og ingeniøruddannelser

Engineering Day bliver også afholdt på sciencecentre og ingeniøruddannelser i hele landet.

Læs mere her

Flere engineering-forløb

Har du mod på at inddrage engineering endnu mere i din undervisning? Få inspiration og find flere engineering-aktiviteter på Astras temaside om engineering.

Astras side om engineering

Hvad er Engineering

 

Jeg elsker at opleve mine elever arbejde naturvidenskabeligt indenfor de kreative rammer, som engineering rummer. Yderligere oplever eleverne værdien af et godt samarbejde.

- Anonym lærer i evalueringen

 

Kontakt

Anne Dorte Spang-Thomsen

Uddannelseskonsulent

annedorte@engineerthefuture.dk 3318 5567

Læs mere om engineering

 

Engineering Day er en del af Engineering i skolen, som er et samarbejde mellem Engineer the Future, VIA University College, Københavns Professionshøjskole og Astra, finansieret af Villum Fonden.

 

Læs mere om Engineering i skolen

 

 logo
 logo
 logo
 logo
 logo