Engineering Day 2019

Vi har åbnet for, at du kan skrive dig op til at modtage 2019-opgaverne

Glæd dig til Engineering Day 2019!

Vi arbejder på højtryk for at få udviklet de mest spændende opgaver til jer i 2019. Du kan allerede nu tilmelde dig og modtage de nye opgaver i din mailboks, lige så snart de er klar.

I mellemtiden kan du se eller gense opgaverne fra 2018 her på siden. Dem er du selvfølgelig altid velkommen til at bruge i din undervisning.

Lad dine elever prøve kræfter med de store samfundsudfordringer 

Engineering Day er en dag, hvor elever med naturfaglige viden og gennem engineering  udvikler og tester praktiske løsninger på praktiske problemer. Eleverne får mulighed for at få de store samfundsudfordringer mellem hænderne og prøve kræfter med at løse dem med en naturfaglig tilgang.

Engineering Day foregår lokalt på din skole, og du kan vælge mellem to opgaver udarbejdet specifikt til mellemtrin og udskoling. Engineering Day kan skaleres, så du kan afholde et undervisningsforløb på fire timer, eller du kan brede det ud til et længere forløb. Du bestemmer selv, hvornår i uge 45 du vil afholde dagen. Hold dig opdateret her på siden, og skriv dig op, så du modtager opgaver, lærervejledninger, ekstramaterialer og inspiration.

Skriv dig op til at modtage opgaverne!

Her kan du skrive dig op til Engineering Day 2019.

Udfyld formularen herunder og få besked direkte i din indbakke, når opgaver, lærervejledninger og andet materiale er klar.

Interesse i presseomtale til E-Day 2019? *
Hvem er du?
Vil du modtage lignende relevante tilbud fra os?
 

Det bedste ved Engineering Day var den energi og det medansvar eleverne følte i undervisningen; motivationen for at ville opnå og opfinde noget, der virkede var helt i top. - Og så frustration over at ville bygge noget, der virkede, og at det ikke virkede; netop her blev de klogere og udviklede sig sammen som gruppe!

- Anonym lærer, evalueringen 2017

Hent opgaverne fra 2018

Her finder du opgaverne fra 2018 inkl. lærervejledninger, PowerPoints, undersøgelsesark og regneark. Klik herunder for at downloade. 

Byg boliger til Brasiliens børn

Design et hus der ikke kan drukne

Byt beskeder med micro:bits

Kalender

Fakta om Engineering Day

Mere information om engineering

Tidligere Engineering Days

Kontakt

Camilla Zacho

Seniorkonsulent, uddannelse

camilla@engineerthefuture.dk 2938 2609

Mette Bisp Jensen

Projektleder, Naturvidenskabernes Hus

mbj@nvhus.dk 2281 8180

Inspirationsvideo til 'Byg boliger til Brasiliens børn'

Inspirationsvideo til 'Design et hus der ikke kan drukne'

Videovejledninger til 'Byt beskeder med micro:bit'

Hvad er engineering?

Engineering Day 2017 i Kolding

 

Engineering Day er en del af Engineering i skolen, som er et samarbejde mellem Engineer the Future, Naturvidenskabernes Hus, Astra og VIA University College. Engineering i skolen er finansieret af Villum Fonden, Industriens Fond, Lundbeckfonden og A.P. Møller Fonden.

 

Læs mere om Engineering i skolen