Nogle funktionaliteter vises ikke i Internet Explorer - brug en af disse browsere for at få den bedste oplevelse: Chrome, Safari eller Firefox. Vi beklager ulejligheden.

Engineering Day

Skriv dig op i formularen nedenfor og modtag opgaverne til næste Engineering Day, når de er klar

Hvad er Engineering Day?

Engineering Day er dagen, hvor dine elever med naturfaglig viden og gennem engineering selv udvikler og tester praktiske løsninger på konkrete samfundsudfordringer. Det giver dig en smagsprøve på, hvad det vil sige at arbejde med engineering i undervisningen.

Du kan vælge mellem to spændende opgaver til mellemtrinnet og udskolingen. Det foregår lokalt på din skole, og du bestemmer selv, om du vil afholde én spændende dag af fire timers varighed, eller om du vil brede Engineering Day ud til et længere forløb. Hent alle undervisningsmaterialerne helt gratis i formularen herunder. 

Sæt allerede nu kryds i kalenderen en dag i uge 45, hvor det passer dig at holde et brag af en Engineering Day.

Evaluering af Engineering Day 2019

Tak! Vi sætter stor pris på alle evalueringer, så vi kan forbedre os til Engineering Day 2020. Giv os din feedback gennem linket herunder:

Gå til evalueringen her 

Få tilsendt opgaverne!

Skriv dig op i formularen herunder og få tilsendt opgavesættene til næste Engineering Day lige så snart, de er klar. Opgaverne kommer med lærervejledning, elevark, links til inspirationsvideoer, videovejledninger og galleri samt en PowerPoint-præsentation, som du kan bruge direkte i din undervisning.

For at kunne holde dig orienteret og sende nyheder om Engineering Day, så skal vi bruge dine oplysninger. Når du udfylder formularen, giver du derfor samtykke til, at Engineer the Future må gemme dine kontaktoplysninger med henblik på opfølgende kontakt.

Oplysningerne vil kun blive brugt af Engineer the Future og deles ikke med nogen. Du kan altid trække dit samtykke tilbage via mail.

* obligatorisk
Interesseret i pressedækning ifbm. Engineering Day *
 

Det bedste ved Engineering Day var den energi og det medansvar eleverne følte i undervisningen; motivationen for at ville opnå og opfinde noget, der virkede var helt i top.

- Anonym lærer i evalueringen

Hvad er engineering?

Engineering Day 2017 i Kolding

Flere engineering-opgaver hos Astra

Har du mod på at inddrage engineering endnu mere i din undervisning? Få inspiration og find flere engineering-aktiviteter på Astras temaside om engineering.

Astras side om engineering

Sciencecentre og ingeniøruddannelser

Engineering Day bliver også afholdt på sciencecentre og ingeniøruddannelser i hele landet.

Læs mere her

 

Kontakt

Camilla Zacho

Seniorkonsulent, uddannelse

camilla@engineerthefuture.dk 2938 2609

Mette Bisp Jensen

Projektleder, Naturvidenskabernes Hus

mbj@nvhus.dk 2281 8180
 

Engineering Day er en del af Engineering i skolen, som er et samarbejde mellem Engineer the Future, Naturvidenskabernes Hus, Astra og VIA University College. Engineering i skolen er finansieret af Villum Fonden, Industriens Fond, Lundbeckfonden og A.P. Møller Fonden.

 

Læs mere om Engineering i skolen

 

 logo
 logo
 logo
 logo
 logo
 logo
 logo
 logo