Nogle funktionaliteter vises ikke i Internet Explorer - brug en af disse browsere for at få den bedste oplevelse: Chrome, Safari eller Firefox. Vi beklager ulejligheden.

Engineering Day

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gratis undervisningsmateriale direkte i indbakken

Hvad er Engineering Day

Engagerede elever i hele Danmark der arbejder med naturfaglig viden og bygger prototyper, som løser en virkelig problemstilling. Dét er Engineering Day!

  • landsdækkende event i uge 45
  • engagerende naturfagsundervisning
  • gratis undervisningsmateriale
  • introduktion til engineering som metode

 

Engineering Day-forløb

Materialekasse til årets Engineering Day

Vi har igen i år udloddet hundredevis af materialekasser til årets Engineering Day. Alle de heldige vindere har fået besked.

Husk, at du i Lærervejledningen til de enkelte forløb kan se, hvilke materialer vi anbefaler at have til rådighed til årets Engineering Day.

 

Mere engineering til din undervisning

Flere engineering-forløb

Har du mod på at inddrage engineering endnu mere i din undervisning? Få inspiration og find flere engineering-aktiviteter på Astras temaside om engineering.

Astras side om engineering

Nyhedsbrev

Få de nyeste informationer om Engineering Day og vores skolebesøgsordning Book en ekspert, så du hele tiden er opdateret på engineering til brug i din undervisning.
Vi udsender 5-6 nyhedsbreve om året med materialer og ideer til brug i din undervisning, og her får du også besked, når de nye Engineering Day-materialer er klar.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

* Skal udfyldes
Må vi kontakte dig om pressebesøg? *
Jeg er interesseret i materiale til

Jeg giver hermed samtykke til, at Engineer the Future gemmer mine kontaktoplysninger med henblik på at holde mig opdateret om Engineering Day og Book en ekspert. Oplysningerne vil kun blive brugt af Engineer the Future og deles ikke med andre.

Du kan altid trække dit samtykke tilbage via mail til info@engineerthefuture.dk

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.

 

Hvad er Engineering

 

Jeg elsker at opleve mine elever arbejde naturvidenskabeligt indenfor de kreative rammer, som engineering rummer. Yderligere oplever eleverne værdien af et godt samarbejde.

- Anonym lærer i evalueringen

 

Kontakt

Anne Dorte Spang-Thomsen

Projektleder, Engineering i Skolen

annedorte@engineerthefuture.dk 3318 5567

Læs mere om engineering

 

Engineering Day er en del af Engineering i skolen, som er et samarbejde mellem Engineer the Future, VIA University College, Københavns Professionshøjskole og Astra, finansieret af Villum Fonden.

 

Læs mere om Engineering i skolen

 

 logo
 logo
 logo
 logo
 logo