Betingelser for køb

 

Betaling med MobilePay

Betalingen foregår via MobilePay ved bestilling af produkter.

Hvornår trækkes beløbet?

Beløbet trækkes med det samme, når du overfører med MobilePay. Vi sender først produkterne når betalingen er modtaget.

Hvad hvis jeg fortryder købet?

Hvis du fortryder købet, inden det er afsendt, kan du kontakte os på INFO@ENGINEERTHEFUTURE.DK, så annullerer vi forsendelsen og refunderer betalingen.

Fortryder du købet, efter ordren er afsendt, kan du indenfor 30 dage sende den retur. Vi refunderer det fulde beløb, hvis varerne modtages i samme stand, som de blev afsendt. Du betaler selv fragten. Vi overfører pengene til det samme MobilePay-nummer, som de er betalt fra, så snart vi har modtaget varerne.

Bekræftelse på e-mail

Når vi har modtaget din bestilling, modtager du en e-mail med en bekræftelse, en pris og det MobilePay-nummer, som du skal indbetale beløbet på. Når vi har modtaget din betaling, sender vi dine varer afsted. Vi betaler fragten! 

Partnere

Partnere i Engineer the future, kan få sit eget logo produkterne. Leveringstiden er cirka 4 uger. I skal selvfølgelig godkende designet og evt. prøveeksemplar, inden produktionen sættes i gang. Hvis jeres logo er trykt på varen, frafalder returretten efter godkendelse af design, og når produktionen er sat i gang. 

 

Hvis der opstår spørgsmål undervejs, kan I altid kontakte os på INFO@ENGINEERTHEFUTURE.DK, og så finder vi en løsning.