Nogle funktionaliteter vises ikke i Internet Explorer - brug en af disse browsere for at få den bedste oplevelse: Chrome, Safari eller Firefox. Vi beklager ulejligheden.

Vil du forandre verden?

Så vælg en ingeniøruddannelse

Hvad laver en ingeniør?

Der er mange forskellige retninger indenfor ingeniørfaget, og derfor er arbejdet som ingeniør også meget forskelligt. Mulighederne er mange, men fælles for ingeniører er, at de opfinder og udvikler løsninger, der kan forandre verden for dig og mig.

Ingeniører arbejder med alt fra klima, bæredygtighed og miljø til vacciner, akustik, kosmetik, it-sikkerhed, byggeri, kemi, finans og økonomi... Og en masse masse andet.

Find inspiration til dit studievalg i vores mange film, hvor ingeniører fortæller om deres arbejde, liv og studie. Du kan også få svar på de mest almindelige spørgsmål om ingeniører eller finde dit ingeniør-match. 

Tobias: Jeg har udviklet en metode til at teste for Corona - uden brug af testkits

Det var super fedt at opleve, at midt i en krisetid kunne ens kompetencer bruges til at hjælpe andre mennesker og gøre en forskel.

- Tobias Bruun Pedersen, civilingeniør i bioteknologi

Stresser studievalget?

Samtaleguiden er et gratis redskab til dig, der ønsker at træffe et personligt studievalg. Du får ikke nødvendigvis et entydigt resultat, men det kan give en retning.

Er ingeniørfaget overhovedet noget for dig?

Tag en snak med dem, der kender dig bedst, og find ud af det.

Tag samtalen