Nogle funktionaliteter vises ikke i Internet Explorer - brug en af disse browsere for at få den bedste oplevelse: Chrome, Safari eller Firefox. Vi beklager ulejligheden.

Ingeniører

Vil du være med?

Har du lyst til at være en del af Engineer the future er mulighederne mange. Er du studerende eller arbejder med teknologi eller naturvidenskab, kan du være med til at fortælle omverdenen, hvem ingeniører er gennem en eller flere af vores mange aktiviteter.

Ingeniører er forskellige

I Engineer the future vil vi gerne vise omverdenen, hvor mange forskellige veje man kan gå med en teknisk eller naturvidenskabelig uddannelse. Derfor har vi brug for profiler med mange forskelige baggrunde og specialer. Så uanset om du arbejder indenfor klima, byggeri, elektronik eller med mennesker som projektleder/leder, kan du blive rollemodel. Du kan for eksempel oprette dig på Find dit match eller blive ekspert i Book en ekspert. 

 

Bliv rollemodel

Vi caster løbende til både ambassaører på Facebook og til vores film med rollemodeller. Hvis du har mod på at blive rollemodel, kan du læse mere om, hvad du skal gøre på vores castingside.

Læs mere
 

Da jeg var mindre spillede jeg meget computer med min bror. Senere fandt jeg ud af, at man kan bruge det til at bygge ting og at programmering lige er noget for mig.

- Amalie Vistoft, Elektronik og IT-ingeniør

Amalie: Jeg sender mit arbejde ud i rummet