Nogle funktionaliteter vises ikke i Internet Explorer - brug en af disse browsere for at få den bedste oplevelse: Chrome, Safari eller Firefox. Vi beklager ulejligheden.

Forældre

Er ingeniørstudiet det rigtige valg?

Som forældre kan det være en jungle at finde rundt i de mange uddannelsestilbud. Vi har samlet alle landets ingeniøruddannelser på linket 'Her kan du læse ingeniør'. Og er du nysgerrig på, hvad man egentlig laver som teknisk eller naturvidenskabeligt uddannet, så hør ingeniører fortælle om deres studie og arbejdsliv i vores film eller gå på opdagelse i de mange profiler på Find dit match.

 

Den gode samtale om studievalg

Forældre spiller en vigtig rolle, når unge vælger uddannelse, og som forældre er det naturligt gerne at ville hjælpe sit barn med at træffe det rette studievalg. Ikke desto mindre kan det være svært at få hul på samtalen om studie og karriere. Engineer the future har derfor udviklet en samtaleguide med konkrete spørgsmål, der hjælper jer i gang. Guiden er ikke rettet mod specifikke uddannelser, men er derimod et forsøg på at lede jer rundt om de emner, der er vigtigt at få tænkt over og talt om, før man vælger studie.

Se samtaleguiden

 

Da jeg var mindre spillede jeg meget computer med min bror. Senere fandt jeg ud af, at man kan bruge det til at bygge ting og at programmering lige er noget for mig.

- Amalie Vistoft, Elektronik og IT-ingeniør

Amalie: Jeg sender mit arbejde ud i rummet