Konference

Teknologipagt

- PÅ VEJ FRA GOD IDÉ TIL EFFEKTIV PRAKSIS

Teknologipagtens ambition er at uddanne 10.000 flere inden for STEM (Science, Technology, Engineering and Mathematics) over de næste 10 år.

Derfor er der behov for at styrke samarbejdet mellem uddannelser, organisationer, det offentlige og erhvervslivet. Men hvordan kan kommuner og regioner bidrage til den målsætning? Hvilke tiltag er der brug for? Og hvordan kommer vi i gang?

Sæt kryds i kalenderen den 29. maj 2018 kl.13.00-17.00 og få viden og ideer til lokale indsatser, der kan bane vejen.

Tilmeld dig konferencen

 

På konferencen får du

  • Inspiration og værktøjer til vejen frem mod en koordineret STEM-indsats
  • Den nyeste viden om igangværende indsatser og erfaringer fra en dansk og international kontekst
  • Netværk af regioner, kommuner, skoler og virksomheder, der allerede er i gang
  • Indsigt i, hvordan engineering styrker elevernes teknologiforståelse og interesse for naturfagene

 

Praktiske Oplysninger

Konferencen holdes i det nye skolebesøgscenter på Amager Ressourcecenter, Vindmøllevej 6, 2300 København. Vi tilbyder rundvisning for deltagerne i Danmarks største forbrændingsanlæg før konferencen (tilmelding efter først-til-mølle-princippet)

Parkering: Der er parkeringspladser ved ARC.

Offentlig transport: Kommer du med offentlig transport, kan du finde vej via Rejseplanen. Bus 9A og 37 i retning mod Refshaleøen kører tæt forbi Amager Bakke. Stå af ved hhv. Lynetten (9A) eller Østhavnen (37). Du kan finde køreplanen for bus 9A her og køreplanen for bus 37 her.

Afbud :Hvis du har tilmeldt dig, og det senere viser sig, at du bliver forhindret, bedes du skrive eller ringe til Dorthe Brander Pedersen, ATV dbp@atv.dk tlf. 51 20 68 80. 

 

ARRANGØR

Konferencen udspringer af projektet Engineering i skolen og arrangeres af Engineer the future og Akademiet for de Tekniske Videnskaber i samarbejde med Danske Regioner og Kommunernes Landsforening.

På konferencen vil du opleve en blanding af  oplæg, debat og gruppedrøftelser, og der vil være fokus på dialog, inspiration og erfaringsudveksling.

Bliv orienteret, når der er nyt om programmet