Nogle funktionaliteter vises ikke i Internet Explorer - brug en af disse browsere for at få den bedste oplevelse: Chrome, Safari eller Firefox. Vi beklager ulejligheden.

Har I en medarbejder med en fed historie?

Ingeniørforeningen IDA vil gerne lave en række portrætter af medlemmer, som 'har en god historie'

 
ARTIKLER
25. oktober 2018

Ingeniørforeningen IDA vil gerne lave en række portrætter af medlemmer, som 'har en god historie.'

Det kan være mennesker, der arbejder med at løse nogle af verdens mest fremtrædende udfordringer, eksempelvis inden for klima, fødevarer, sundhed og miljø.

IDAs nye vision tager udgangspunkt i FNs verdensmål, og historierne skal derfor gerne vise, hvordan ingeniører og cand. scienter i deres dagligdag er med til at løse nogle af de mange udfordringer, verden står overfor. Portrætterne kan også være af nogle, der arbejder med noget usædvanligt, de færreste har hørt om, eller som har næsen nede i et felt, hvor der inden længe sker banebrydende opdagelser. 

Det vigtige er, at de – ud over at arbejde med noget, der kan løse verdens fælles udfordringer – også har en fascinerende historie at fortælle. Måske har de haft et svært personligt udgangspunkt for at nå så langt, som de er kommet. Måske har de en sygdom, de skal tackle, måske laver de en masse frivilligt – og beundringsværdigt – arbejde, måske har de knoklet særligt ihærdigt - mod alle odds - på at nå deres mål. Eller måske arbejder de "bare" med nogle rigtig spændende problemstillinger, det er værd at fortælle andre om.

Det er disse 'helte' rundt på arbejdspladserne, som IDA gerne vil fortælle om.

Eneste krav er, at medarbejderne er medlemmer af IDA.

Portrætterne vil blive bragt i IDAs centrale nyhedsbreve, som modtages af Ingeniørforeningens 110.000 medlemmer, samt på sociale medier. Muligvis bliver artiklerne suppleret med video.

Har I en medarbejder med en ekstra god historie, der har lyst til at medvirke, er I velkomne til at  kontakte Sara Rosendal, presse og kommunikationsansvarlig i Engineer the future, på sara@engineerthefuture.dk

Kontaktpersoner

Sara Rosendal

Seniorkonsulent

sara@engineerthefuture.dk 2337 3494