Nogle funktionaliteter vises ikke i Internet Explorer - brug en af disse browsere for at få den bedste oplevelse: Chrome, Safari eller Firefox. Vi beklager ulejligheden.

'Find dit Match' hjalp Christian på rette vej

Christian troede han skulle læse psykologi, men valgte softwareteknologi

 
ARTIKLER
1. august 2017

Med et snit på 12,1 afsluttede Christian Bøgelund som 20-årig og var helt sikker på, at han skulle læse psykologi, indtil han fandt ud af, hvad man kan bruge en ingeniøruddannelse til. Han søgte ind på DTU og er nu blevet optaget på softwareteknologi.

”Jeg var 100 procent sikker på, at jeg skulle læse psykologi, for der kan man virkelig gøre en forskel for mennesker. Men det gik op for mig, at med ingeniørfaget kan jeg kombinere min interesse for den menneskelige psyke med teknologi. Jeg drømmer om at komme til at arbejde med kunstig intelligens, da det med stor sandsynlighed kommer til at ændre menneskers levevilkår og give større frihed til rigtig mange."

Det var blandt andet et kig på studievalgs-sitet 'Find dit Match', der gjorde udslaget for Christian Bøgelund. Her kan du møde unge ingeniører og naturvidenskabelige kandidater, der fortæller om deres interesser og karrieredrømme.

"Her så jeg, at rigtig mange ingeniører har de samme drømme som mig selv: Ønsket om at forandre noget til det bedre. Jeg tror grundlæggende på, at teknologi kan hjælpe mennesker med at få mere ud af deres liv - og det vil jeg gerne være med til.”

Se om dine uddannelses- og karrieredrømme matcher til kandidaterne på 'Find dit match' øverst på denne side. Og husk, at der stadig er ledige pladser på landets ingeniøruddannelser. Tjek mulighederne ud her.

Attempted to divide by zero.

Kontaktpersoner

Sara Rosendal

Seniorkonsulent

sara@engineerthefuture.dk 2337 3494
 logo
 logo
 logo
 logo
ibm logo
 logo
 logo
lego logo
 logo
cowi logo
 logo
 logo