Nogle funktionaliteter vises ikke i Internet Explorer - brug en af disse browsere for at få den bedste oplevelse: Chrome, Safari eller Firefox. Vi beklager ulejligheden.

Uddannelsesinitiativer

Her kan du finde vores partneres uddannelsesinitiativer.

Find vores partneres uddannelsesinitiativer lige her

Her finder du skoleaktiviteter, som vores partnervirksomheder har udviklet. Du kan finde mange forskellige aktiviteter fra undervisningsforløb over virksomhedsbesøg til foredragsmuligheder.

IBM

Åben virksomhed

Dansk Arbejdsgiverforenings Åben Virksomhed er vejen til samarbejde om undervisning. Her kan lærere finde virksomhedsbesøg og her kan virksomheder finde undervisningsformater, de kan bruge, når skoleklasser kommer ud og skal lære. Lærerne booker et besøg, enten på IBM for
klassen eller på skolen, hvor den frivillige IBM’er tager ud.

Teknologi & Talent

En klasse inviteres ind til en dag på IBM og får en praktisk og teoretisk erfaring om hvad det vil sige at arbejde i Tech-branchen. IBM-  frivillige tager en dag ud af kalenderen og bringer viden om vores hverdag til eleverne og eleverne løser en konkret case ved hjælp af IBM Design-Thinking udviklingsmetode. Målgruppe er 8. og 9. klasser.

Open P-tech

Cybersecurity, Data Science, AI, Blockchain, Design Thinking, Mindfulness & Professional skills. Open-P-TECH er et gratis STEM uddannelseskatalog. Målgrupper er udskoling, ungdomsuddannelse og tidlig videregående uddannelse.

Gratis software og kurser

IBM Universitetsprogram er Open Source- og IBM Software for studerende og undervisere, kurser, gæstelektioner, awards, speciale- og case-samarbejder. Blockchain, AI, Cloud, Security, Quantum, IOT, Datascience, Power & RedHat.

 

 

Kontaktperson

Lise Brennum

Projektleder, Book en ekspert & partneransvarlig

lise@engineerthefuture.dk 2388 4492