Nogle funktionaliteter vises ikke i Internet Explorer - brug en af disse browsere for at få den bedste oplevelse: Chrome, Safari eller Firefox. Vi beklager ulejligheden.

Bliv partner

i Engineer the Future

Jo flere vi er...

English version

Danmark kommer til at mangle 10.000 kandidater inden for teknologi og naturvidenskab i 2025, viser en prognose fra Engineer the Future i 2018. Dertil fastslår Erhvervsstyrelsens fremskrivning fra 2016, at der i 2030 kommer til at være en mangel på 19.000 IT-specialister.

Det er et langt sejt træk at få flere unge til at vælge en STEM-uddannelse. Det kræver, at vi sammen arbejder for at få flere børn og unge til at interessere sig for naturvidenskab og teknologi. Skal vi sikre teknologisk dannelse hos den næste generation, er vi nødt til at sætte ind allerede i grundskolen og fastholde interessen gennem gymnasiet – helt indtil de unge skal vælge uddannelse.

Netop derfor er Engineer the Futures primære fokusområder engineering i skolen og gymnasiet samt branding og studievalgskampagner målrettet unge.

Vær med

Ved at engagere jer hos Engineer the Future bidrager I til, at flere børn og unge får interesse for naturvidenskab og teknologi, at motivationen fastholdes, så flere unge i sidste ende søger en STEM-uddannelse. Det er til gavn for samfundet generelt og for de virksomheder, der ellers risikerer at mangle kvalificeret arbejdskraft indenfor få år.

Vi vil gerne have både uddannelsessteder, organisationer og virksomheder til at blive partnere i Engineer the Future, så vi sammen kan løfte denne dagsorden. Vi har brug for jeres bidrag både i form af engagement og økonomi.

Som partner i Engineer the Future får I:

 

Employer Branding:

  • Deltagelse af medarbejdere i vores skolebesøgsordning ”Book en ekspert”. Eksperterne modtager et formidlingskursus og tager ud på inspirerende hands-on skolebesøg i deres lokalområde.
  • Medarbejderarrangement - vi afholder en workshop eller anden form for medarbejder-event hos jer, hvor vi holder et oplæg om fx unge og uddannelsesvalg eller om piger og teknologi, hvor jeres medarbejdere får mulighed for at høre om jeres virksomheds engagement og bidrage med input og synspunkter.
  • Viden - vi deler gerne ud af vores viden om, hvordan man tiltrækker unge eller kvinder til STEM. Det kan være som workshops eller møder med jeres HR folk.
  • Partnerevent - Vi bestræber os på jævnligt at afholde netværksevents for vores partnere. Formålet med disse events er få indblik i ny viden og dele best practice.


Synlighed og CSR:

  • Ved at være partner i Engineer the future er i med til at understøtte undervisning og uddannelse af børn og unge i Danmark. Det understøtter FNs 4. Verdensmål 4 ”Quality education”
  • Jeres logo fremgår af vores logooversigt som bruges i præsentationer, på hjemmeside og i printet materiale. I kan vælge at co-brande vores materiale med jeres.
  • Vi forsøger at inddrage jer i pressesammenhænge omkring arbejdskraftmangel eller andre relevante dagsordner inden for jeres felt og region.
  • To gange årligt afrapporterer vi vores resultater til jer.
  • Mulighed for casting af jeres medarbejdere til rollemodels-film, der skal inspirere unge, der står foran et uddannelsesvalg.

 

Kontakt direktør Ghita Wolf Andreasen for at høre mere om partnerskab, konkrete fordelene og investeringen.

 

Se alle partnere

Hvis vi skal løse de aktuelle udfordringer på klima og sundhedsområdet, må dansk erhvervsliv stå sammen om at sikre, at flere unge tager en STEM-uddannelse. Rambøll har været med i Engineer the Future siden 2014 og vores oplevelse er, at netop fordi vi tager et fælles ansvar, kan vi opnå stærke resultater.

- Ib Enevoldsen, CEO Rambøll Danmark

 
 logo
lego logo
 logo
siemens gamesa logo
 logo
 logo
 logo
 logo
 logo
 logo
atkins logo
lm windpower logo