Nogle funktionaliteter vises ikke i Internet Explorer - brug en af disse browsere for at få den bedste oplevelse: Chrome, Safari eller Firefox. Vi beklager ulejligheden.

Bliv partner

i Engineer the Future

 

Vi vil gerne have både uddannelsessteder, organisationer og virksomheder til at blive partnere i Engineer the Future. Vi har brug for jeres bidrag både i form af engagement og økonomi.

Employer branding

Engineer the Future sætter medarbejdernes indsats og specialeområder og virksomhedens produkter ind i en større fortælling.

Virksomhedsbranding

I får mulighed for at profilere jer med holdninger, værdier og ambitioner og på den måde påvirke hele branchens profil og fremtid.

Reklameværdi

Engineer the Future reklamerer på vegne af alle partnere.

Public affairs

Partnerne får en unik fælles platform til at sætte dagsordener over for beslutningstagere med mulighed for at påvirke Engineer the Futures public affair-profil.

Synergi med andre partnere

Alliancen skaber en ny ramme for netværk, samarbejde og synergi partnerne imellem. Det vil sige et netværk på tværs af store danske virksomheder, organisationer og ingeniøruddannelser.

Kontakt direktør Ghita Wolf Andreasen for at høre mere om partnerskab, konkrete fordelene og investeringen.

Se alle partnere

 

Ingeniørvirksomheder i Danmark er for bange og jantelovsagtige. De skal turde tage et rockstjerneperspektiv på det at være ingeniør og vise, at det er cool at programmere eller sidde i laboratoriet og arbejde med enzymer.

- Henrik Føhns, journalist og tidl. vært på "Harddisken"

 

Ingeniørfaget mangler rollemodeller. Nogle, som alle i Danmark ved, er ingeniører. Jeg tror nemlig, at det betyder meget for unge mennesker, at de kan se, hvad ingeniørfaget kan bruges til.

- Connie Hedegaard, Tidl. EU-klimakommissær

Kontakt

Ghita Wolf Andreasen

Direktør

ghita@engineerthefuture.dk 2460 7501
cowi logo
 logo
 logo
 logo
ibm logo
 logo
lego logo
 logo
Velux logo
 logo
 logo
 logo