Casting af rollemodeller

Indstil dig selv eller en anden

Løbende casting

Vi caster løbende til vores næste hold facebookambassadører og de næste kampagnefilm. 

Vi er altid på udkig efter rollemodeller til vores forskellige aktiviteter og her I mulighed for at byde ind med forslag til hvilke kandidater, I synes, vi skal portrættere og give taletid til.

Vores kampagner er succesfulde, fordi vi sætter fokus på fantastiske unge mennesker med X-faktor. De kan åbne både befolkningens og de unges øjne for potentialet i en ingeniørkarriere. Og det er jer, der sidder inde med råmaterialet!

Tag derfor et grundigt kig omkring jer og se, om I sidder inde med den ingeniør m/k, der kan sikre et forsat højt niveau i vores ingeniørfortælling.

Vi har kandidater fra tidligere castingrunder, som vi bringer i spil igen. Hvis vi udvælger kandidater fra tidligere castingrunder, tager vi kontakt til indstilleren af kandidaten før, vi kontakter kandidaten selv.

Du er altid velkommen til at indstille dig selv eller en anden kandidat, så har vi dig med i overvejelserne, næste gang vi har deadline. 

 

Indstil kandidat

 

Jeg har udvidet mit netværk, mødt en masse spændende mennesker og udfordret mig selv. Det er blevet mere naturligt for mig at fortælle om mig selv og mine tanker på kamera - og helt generelt.

- Johan Stæhr Brodersen, tidligere ambassadør på Facebook fra Netcompany

Kontaktperson

Kenan Demir

Projektmedarbejder

kenan@engineerthefuture.dk 4294 3444