Nogle funktionaliteter vises ikke i Internet Explorer - brug en af disse browsere for at få den bedste oplevelse: Chrome, Safari eller Firefox. Vi beklager ulejligheden.

Karrierelæringsspil

Siden er under opbygning

Forudbestil gratis spil

STEM- Karrierelæringsspillet om uddannelsesvalg, karriere og fritid

Et væld af muligheder 

Karrierelæringsspillet Engineer the Future er et engagerende brætspil om uddannelse, karriere og fritid. 

Karrierelæringsspillet er et sjovt og anderledes værktøj til karrierelæring i gymnasiet, der med en legende tilgang giver eleverne et bredt indblik i nogle af de mange muligheder, en naturvidenskabelig- eller ingeniøruddannelse kan føre til.

Spillet er let at gå til og med spillevejledning, instruktionsvideo og lærervejledning tilgængelig her på siden, er det ingen sag at komme igang. 

I Engineer the Future spiller dine elever en person, der netop har taget studentereksamen og nu står overfor en masse spændende valg omkring uddannelse, job og fritid. 

 

De første 60 klassesæt er gratis. 

Spillet kan leveres ultimo juli 2020, men allerede nu kan du sikre dig et gratis klassesæt á seks spil ved at forudbestille. Når du takker ja til et gratis klassesæt, forpligtiger dit uddannelsessted sig til at spille spillet minimum 5 gange inden udgangen af 2021. Desuden siger du OK til at besvare en lille evaluering på 5-7 spørgsmål, som vi sender til dig og dine elever. Et klassesæt á 6 spil vil efterfølgende koste ca. 2400 kr. 

Om spillet

Lærervejledning

Lær at spille

Undervisningsmaterialer

Forudbestil gratis spil

Kom godt igang med karrierelæring og kickstart de vigtige refleksioner omkring de mange mulige veje i uddannelsessystemet. Karrierelæringsspillet er et konkret værktøj du kan anvende i undervisningen - eller måske som et led i studievejledningen. Her på siden kan du finde forslag til, hvordan du kan lægge op til spillet og, hvordan du med udgangspunkt i spillet, kan arbejde videre med karrierelæring efter spillet.

Forudbestil gratis spil
 

"Der var en rigtigt god energi i klassen. Eleverne spillede og var dybt optagede af det. Spil som dette er en super god mulighed for at diskutere fremtidsplaner, karriere og uddannelse med eleverne!"

- Claus Witfelt, underviser i Informatik og Historie, Ørestad Gymnasium

Guide til samtalen om studievalg

Sammen med eksperter har vi udviklet en samtaleguide, der hjælper med den svære samtale om studievalg. Samtaleguiden er ikke en test og giver ikke nødvendigvis svaret på, hvilket studie der er det rigtige. Den sætter rammen om samtalen, med udgangspunkt i den unge selv, og er et skridt mod et godt studievalg. Se eksempler i videoerne nedenfor gå direkte til samtaleguiden.

Til Samtaleguide

Tag samtalen om studievalg: Alice og Flemming

Tag samtalen om studievalg: Benjamin og Marianne

Tag samtalen om studievalg: Amanda og Anita

“Eleverne var meget begejstrede. De synes, spillet havde givet dem en øjenåbner mht. ingeniørens mange arbejdsområder. Flere af eleverne gav også udtryk for at rollen i teamsamarbejdet, havde gjort dem mere bevidste om, hvor de kunne se sig selv i en virksomhed senere i livet. Jeg synes, det er en rigtig god måde at arbejde med karrielæring.

- Bodil Dam Heiselberg, underviser i Fysik og Matematik, Virum Gymnasium

 

Spillet er udviklet i samarbejde med Play Circle med støtte fra Undervisningsministeriets Udlodningsmidler og William Demant Fonden.