Jeg dresserer droner

Jonas dresserer droner

Jeg dresserer droner

Mit navn er Jonas West Alrø, jeg er 24 år gammel og studerer på Aarhus Universitet. Jeg er færdiguddannet elektroingeniør, og nu studerer jeg på en lille overbygning kaldet "Forretningsingeniøren". Forretningsingeniøren er en ekstra specialisering, som tager 6 måneder og giver nyuddannede ingeniører (som mig) en forståelse for forretning og ledelse. Det synes jeg er rigtigt spændende, fordi vi som ingeniører kan udvikle produkterne, men ellers ingen idé har om hvordan vi efterfølgende kan sælge dem. 

Derfor valgte jeg en ingeniøruddannelse

Ingeniører har, ved hjælp af teknologi, innoveret og revolutioneret verden flere gange end vi kan tælle. Forestil dig hvor magisk det har været for vores forfædre, da de for første gang snakkede sammen uden at være fysisk i samme rum – nemlig igennem telefonen.

Forestil dig hvor fantastisk det har været for dem, at faktisk SE et minde for første gang – på et fotografi.

Det er teknologier som vi i dag tager for givet, fordi de fleste af os er vokset op med det. Men vi skal ikke længere end små 10 år tilbage før at vores elskede smartphones ikke eksisterede – og den almene dansker havde højst sandsynlig aldrig set den komme. I dag kan vi nærmest ikke leve uden.

Alt dette er skabt af brillante ingeniører som har revolutioneret verden med deres opfindelser, og denne udvikling vil jeg være en del af.

Det vil jeg forandre

Jeg vil gøre livet nemmere for professionelle indenfor mange brancher – og jeg vil gøre det vha. droner. Derudover vil jeg være iværksætter og være med til at skabe arbejdspladser og vækst i Danmark.

Banner - Bliv ingeniør