Nogle funktionaliteter vises ikke i Internet Explorer - brug en af disse browsere for at få den bedste oplevelse: Chrome, Safari eller Firefox. Vi beklager ulejligheden.

Du kan tage en ingeniøruddannelse på seks forskellige uddannelsessteder, og i endnu flere byer. Vælg enten at læse diplomingeniør, der tager 3½ år eller civilingeniør, og består af en bacheloruddannelse på 3 år og efterfølgende en kandidat på 2 år.

Læs kort om de seks uddannelsesinstitutioner herunder og find links til at læse mere på deres egne hjemmesider.

Aalborg Universitet

Professionshøjskolen Absalon

Aarhus Universitet

Danmarks Tekniske Universitet

VIA University College

Syddansk Universitet

En verden, der aldrig står stille

Ingeniørers specialistviden hjælper mennesker rundt om i hele verden.

Du kan selv blive en af disse ingeniører. Vi mangler dig. Så overvej, om ikke ingeniørstudiet er din fremtid.

Teknologi, naturvidenskab og kreativitet

Som ingeniør bliver du ekspert i problemløsning inden for kombinationen af teknologi, naturvidenskab og kreativitet. Dermed kan du blive en af dem, der arbejder nye teknologiske løsninger og opfindelser, som andre har brug for.

Ingeniører specialiserer sig i alverdens retninger. Det kan du få indtryk af gennem Engineer the future. Så hvis du ikke allerede har gjort det, så klik dig rundt på siden og SE INGENIØRERNES FORTÆLLINGER om, hvad de laver, og hvad de brænder for.

Du bliver klogere

Ingeniørlivet har flere specialiseringstrin. Først vælger du retning på uddannelsen, og siden vil du skulle specialisere dig yderligere inden for det job og det felt, du arbejder med.

Det bliver derfor aldrig kedeligt at være ingeniør. Du bliver konstant klogere. Livet bliver aldrig stillestående, hvis du vælger ingeniørfaget.

Der er ingeniøruddannelser i Aarhus, Herning, Horsens, Esbjerg, Aalborg, Odense, Lyngby, Ballerup, Kalundborg og København.

Ingeniøruddannelserne finder du på Univercity College Sjælland, VIA University College, Aarhus Universitet (AU), Aalborg Universitet (AAU), Syddansk Universitet (SDU) og Danmarks Tekniske Universitet (DTU). Du kan læse mere om dem her på siden.

Jeg gør syge menneskers liv lettere

 

Det jeg gerne vil ændre, er at gøre det lettere at være kronisk syg

- Emil Finkelstein, maskiningeniør