Nogle funktionaliteter vises ikke i Internet Explorer - brug en af disse browsere for at få den bedste oplevelse: Chrome, Safari eller Firefox. Vi beklager ulejligheden.

Mød elever og lærere

Interviews

Mød elever og lærere

Her finder du interviews med både elever, lærere og skoleleder, som bruger engineering aktivt i deres undervisning. Læs om både glæder og bekymringer og nyd elevernes begejstring og skæve ideer.

 Vandmændsdrager og flyvende nissehuer

Vestre Skoles dragefestival udfordrede 3. klasse, og de lærte, at det kræver mange undersøgelser at få ens idéer op at flyve.

 ”Selv om man lavede fejl, var det stadig rigtigt”
7.klasse skulle bygge en rumlig figur. Kravet var et stort rumfang men stadig en stærk konstruktion. Det trænede både matematiske færdigheder og kompetencer.

 lærer i udskolingen, Lasse Jensen, Saltum Udeskole.

Både Lasse Jensens selv og hans udskolingselever oplever en kæmpe motivation ved at bruge engineering-didaktikken i naturfagene.

 lærer i indskolingen Nina Gjettermann, Rønne Privatskole

Indskolingslærer Nina Gjettermann oplever at hendes elever får en masse selvtillid af at arbejde efter engineeringmetoden.

 Skoleleder Kirsten Koudahl, Vibeholmskolen, Ishøj

Skoleleder oplever, at lærerne blandt andet står stærkere didaktisk, og har fået et bedre teamsamarbejde efter gennemførelse af kompetenceudvikling i engineering.

 Projektleder Anne Dorte Spang-Thomsen, Engineering i Skolen

Projektlederen bag Engineering i Skolen glædes over at høre fra lærerne, at engineering er med til at skabe et sjovere læringsrum at være i som lærer.

Vil du arbejde med engineering? Og måske have en ekspert på besøg i klassen, til at koble engineering endnu tættere med virkeligheden...

 

Engineering i skolen er et samarbejde mellem Engineer the Future, VIA University College, Københavns Professionshøjskole og Astra, finansieret af Villum Fonden.

 logo
 logo
 logo
 logo
 logo