Nogle funktionaliteter vises ikke i Internet Explorer - brug en af disse browsere for at få den bedste oplevelse: Chrome, Safari eller Firefox. Vi beklager ulejligheden.

Lærere

Få overblik over aktiviteter i Engineering i skolen

Hvad kan du bruge Engineering i skolen til?

Engineering i skolen indeholder mange forskellige aktiviteter. Vi har blandt andet udviklet en engineering-didaktik og læremidler, ligesom du kan arbejde med engineering i diverse tilbud til lærere. Herunder kan du danne dig et overblik over, hvor du kan arbejde med engineering, og hvor du henvender dig, hvis du er interesseret i at høre mere om de enkelte aktiviteter.

Hent didaktikken 

Engineering Day

Book en ekspert

Naturfagsmaraton

Læremidler

Engineering på naturfagskonferencen Big Bang

Naturvidenskabsfestival

Unge Forskere

 

Når vi arbejder med engineering, kan jeg se, at eleverne lærer mere, end når de bare får en opskrift på en øvelse. Eleverne bringer teorien i spil, de træner de faglige begreber og kan derfor bedre huske dem efterfølgende

- Nina Gjettermann, lærer Rønne Privatskole

Hvorfor arbejde med engineering? Se Christine Cunninghams forklare i hendes keynote præsentation fra Big Bang naturfagskonference 2018. Oplægget er baseret på mange års erfaring med at indføre engineering i undervisningen i USA. Christine Cunningham er professor ved Boston Museum of Science og har grundlagt programmet 'Engineering is Elementary', som indtil videre omfatter 13 millioner elever.  

 

Årshjul

Vi har samlet alle engineering-aktiviteter for grunskolen.

Klik her for at se årshjulet i stor størrelse

Hent inspiration til konkrete engineering-opgaver

Få inspiration til at inddrage engineering i undervisningen på Astras temaside om engineering. 

Læs mere 

 

Engineering i skolen er et samarbejde mellem Engineer the future, Naturvidenskabernes Hus, Astra og VIA University College, finansieret af Villum Fonden, Industriens Fond, Lundbeckfonden og A.P. Møller Fonden.

 logo
 logo
 logo
 logo
 logo
 logo
 logo
 logo