Nogle funktionaliteter vises ikke i Internet Explorer - brug en af disse browsere for at få den bedste oplevelse: Chrome, Safari eller Firefox. Vi beklager ulejligheden.

Engineering i skolen

Sådan kommer din kommune med i projektet

Engineering i skolen – den direkte vej til at styrke din kommunes naturfaglige profil  

Engineering i skolen udmærker sig ved at være en samlet, koordineret, national satsning, der har som formål at bringe engineering ind i grundskolen. Engineering i skolen er et langsigtet program, der blandt andet består af udviklingen af en engineering-didaktik, undervisningsmaterialer, kompetenceudvikling af lærere samt en række konkrete aktiviteter og tilbud.

Engineering i skolen står ikke alene, men fungerer i synergi med eksisterende aktiviteter i grundskolen. Indsatsen er evidensbaseret og rummer en række målsætninger om at styrke interessen for og kendskabet til de muligheder, der eksisterer inden for det teknologiske og naturvidenskabelige felt.

Kompetenceudvikling af lærere

Priseksempler - hvad koster det?

Hvor foregår kompetenceudviklingsforløbene?

Hvilke kommuner er allerede med?

De første evalueringer er meget positive

Skal din kommune være med?

Teknologipagt - Engineering i skolen

 

Engineering i skolen handler om, at elever skal lære at løse problemer. Når elever får lov til at løse problemer med en naturvidenskabelig tilgang, bliver matematik og naturfag meget mere interessant.

- Ghita Wolf Andreasen, direktør Engineer the future

 

Engineering i skolen er et samarbejde mellem Engineer the future, Naturvidenskabernes Hus, Astra og VIA University College, finansieret af Villum Fonden, Industriens Fond, Lundbeckfonden og A.P. Møller Fonden.

 logo
 logo
 logo
 logo
 logo
 logo
 logo
 logo