Nogle funktionaliteter vises ikke i Internet Explorer - brug en af disse browsere for at få den bedste oplevelse: Chrome, Safari eller Firefox. Vi beklager ulejligheden.

Hvad er engineering?

Få lidt mere information om engineering på grundskoleniveau

Hvad er engineering?

Når eleverne arbejder med engineering, skal de løse et konkret problem gennem forskellige delprocesesser, der er inspireret af ingeniørernes måde at arbejde på.

De udfordringer, eleverne stilles overfor, kan handle om alt fra klima, miljø og transport til byggeri, it og infrastruktur.

Se videoerne herunder og få konkrete eksempler og erfaringer på engineering i undervisningen.

Kontakt

Camilla Zacho

Seniorkonsulent, uddannelse

camilla@engineerthefuture.dk 2938 2609

Hvad er engineering?

Mere information om engineering hos Astra

Få inspiration til at inddrage engineering i undervisningen og find flere engineering-aktiviteter på Astras temaside om engineering.

Engineering, forstået som ingeniørernes arbejdsmetode, er en anvendelsesorienteret og problemløsende tilgang, som tager udgangspunkt i at løse et konkret problem eller behov.

Undersøgelse, idegenerering, design, konstruktion, test og justering går forud for løsningen på problemet.

Populært sagt er der tale om, at eleverne arbejder med praktisk løsning af praktiske problemstillinger samtidig med, at de lærer om og anvender naturfag og teknologi.

Astras side om engineering

 

 

Engineering Day er en del af Engineering i skolen, som er et samarbejde mellem Engineer the Future, Naturvidenskabernes Hus, Astra og VIA University College. Engineering i skolen er finansieret af Villum Fonden, Industriens Fond, Lundbeckfonden og A.P. Møller Fonden.

 

Læs mere om Engineering i skolen

 

 logo
 logo
 logo
 logo
 logo
 logo
 logo
 logo