Nogle funktionaliteter vises ikke i Internet Explorer - brug en af disse browsere for at få den bedste oplevelse: Chrome, Safari eller Firefox. Vi beklager ulejligheden.

Hvad er engineering?

Få lidt mere information om engineering på grundskoleniveau

Hvad er engineering?

Når eleverne arbejder med engineering, skal de løse et konkret problem gennem forskellige delprocesesser, der er inspireret af ingeniørernes måde at arbejde på.

De udfordringer, eleverne stilles overfor, kan handle om alt fra klima, miljø og transport til byggeri, it og infrastruktur.

Se videoen herunder og få konkrete eksempler og erfaringer på engineering i undervisningen.

Hvad er engineering

Kontakt

Anne Dorte Spang-Thomsen

Projektleder, Engineering i Skolen

annedorte@engineerthefuture.dk 3318 5567

Mere information om engineering hos Astra

Få inspiration til at inddrage engineering i undervisningen og find flere engineering-aktiviteter på Astras temaside om engineering.

Engineering, forstået som ingeniørernes arbejdsmetode, er en anvendelsesorienteret og problemløsende tilgang, som tager udgangspunkt i at løse et konkret problem eller behov.

Undersøgelse, idegenerering, design, konstruktion, test og justering går forud for løsningen på problemet.

Populært sagt er der tale om, at eleverne arbejder med praktisk løsning af praktiske problemstillinger samtidig med, at de lærer om og anvender naturfag og teknologi.

Astras side om engineering

 

 

Engineering i skolen er et samarbejde mellem Engineer the Future, VIA University College, Københavns Professionshøjskole og Astra, finansieret af Villum Fonden.

 

Læs mere om Engineering i skolen

 

 logo
 logo
 logo
 logo
 logo