Nogle funktionaliteter vises ikke i Internet Explorer - brug en af disse browsere for at få den bedste oplevelse: Chrome, Safari eller Firefox. Vi beklager ulejligheden.

Sciencecentre

Engineering Day afholdes også på sciencecentre og ingeniøruddannelser

Se hvor der afholdes Engineering Day herunder

Flere sciencecentre og ingeniøruddannelser har valgt at invitere skoleklasser indenfor og arrangere en Engineering Day for dem. Se her, hvor de bliver afholdt og hvem, der står for det.

Bemærk, at disse tilbud er en ekstra mulighed udover alle de Engineering Days, der bliver afholdt lokalt på skoler i hele landet.

Hvad er Engineering?

Når eleverne arbejder med engineering, skal de løse et konkret problem gennem forskellige delprocesesser, der er inspireret af ingeniørernes måde at arbejde på. De udfordringer, elevernes stilles overfor, kan handle om alt fra klima, miljø og transport til byggeri, it og infrastruktur. Se videoerne herunder og få konkrete eksempler og erfaringer på engineering i undervisningen.

Læs mere her
 

Engineering Day er en del af Engineering i skolen, som er et samarbejde mellem Engineer the Future, VIA University College, Københavns Professionshøjskole og Astra, finansieret af Villum Fonden.

 logo
 logo
 logo
 logo
 logo