Nogle funktionaliteter vises ikke i Internet Explorer - brug en af disse browsere for at få den bedste oplevelse: Chrome, Safari eller Firefox. Vi beklager ulejligheden.

Byg en tidsmåler

Engineering Day 2017

Byg en tidsmåler

Denne opgave og opgaven "Lodrette haver" var de allerførste opgaver, der blev lavet til Engineering Day. Opgaverne og lærervejledningen er relativt simple sammenlignet med opgavesættene fra 2018 og frem.

Lige så længe mennesket har eksisteret på jorden, lige så længe har man haft behov for at måle tiden. Helt tilbage fra før vores tidsregning har man forsøgt at holde styr på tiden ved hjælp af sol og måne. Op gennem tiden er mennesket blevet i stand til at måle tid mere og mere præcist, men først i 1500-tallet blev det første mekaniske ur, der kunne måle minutter og sekunder bygget. Kan i gøre fortidens tidsmålere kunsten efter?

Udfordring

Fagligt fokus

Hent materialet

Hvad er engineering?

Engineering model

Engineering designprocessen består af 7 delprocesser, som du kan læse mere om ved at klikke nedenfor.

Er du interesseret i at bruge nogle af de metodekort, der er udviklet til hver delproces, kan du finde dem her hos Astra.

 

Engineering Day er en del af Engineering i skolen, som er et samarbejde mellem Engineer the Future, VIA University College, Københavns Professionshøjskole og Astra, finansieret af Villum Fonden.

 

Læs mere om Engineering i skolen

 

 logo
 logo
 logo
 logo
 logo