Kan fremtidens teknologier selv tænke?

Kan fremtidens teknologier selv tænke?

Mit besøg

Hvad er kognitive teknologier og hvad kan de bruges til? Når jeg kommer på besøg viser jeg, hvordan kognitive teknologier kan skabe viden om os mennesker, og viser dine elever hvordan de kan få et indblik i deres egen personlighed vha. kognitive teknologier.

Vi kommer også ind på andre områder inden for kognitiv teknologi, fx udvikling af supercomputeren Watson, der lynhurtigt kan tygge sig igennem en patients journal og titusindvis af lægevidenskabelige artikler og i løbet af få sekunder spytter et forslag til diagnose ud for patienten. Computeren har tidligere brugt sine kræfter til bl.a. at designe kjoler, lave mad og vinde i Jeopardy, læs Evt. mere her!

Undervejs kommer vi ind på

  • Hvordan nye teknologier er med til at forandre den hverdag vi befinder os i
  • Hvordan ingeniøren tager del i de nye teknologier
  • Hvad der kendetegner en ingeniør

Og så skal dine elever via deres telefoner forsøge at få en robot til at bevæge sig. Og her kommer det vi kalder cloud teknologier i spil. 

Mit arbejde

Jeg arbejder med kunder indenfor sundheds- og forsikringssektoren og med brug af nye teknologier, som kan være med til at ændre den måde vi agerer på via data, nudging og teknologi.

Min uddannelse

Jeg er uddannet kommerciel ingeniør med fokus på at kommunikere tekniske løsninger til ikke tekniske personer. 

Mig

Jeg er vild med mit arbejde og med børn. Jeg har en teenagedatter og har stor fornøjelse af at være i dialog med unge mennesker.
Jeg er fuldstændig opslugt af hvordan teknologi kan ændre den måde vi arbejder, lever og leger på og hvad teknologi kan gøre for os i vores hverdag.