Gør tingene smartere som ingeniør

Gør tingene smartere som ingeniør

Mit besøg

Hør om min spændende rejse i fysikkens verden, og hvordan jeg er endt et helt andet sted - nemlig i bioteknologiens og enzymernes verden.

Jeg vil fortælle om ingeniørfaget generelt, og hvordan man som ingeniør får en teknisk forståelse, løser problemer og gør ting smartere.

Mit arbejde

Jeg arbejder som projektleder i Novozymes, hvor jeg er med til at sikre, at Novozymes producerer sunde enzymer til fødevarer. Som projektleder er jeg ansvarlig for et projekt, herunder planlægning og koordinering af arbejdsopgaver med mit team.

De mest spændende opgaver er eksempelvis at gennemgå produktionsudstyret og opdatere produktionstegninger. Der kommer man nemlig ud i fabrikken og oplever, hvordan produktionen af enzymer foregår.

Jeg synes det er interessant at arbejde som projektleder, fordi jeg får lov til at kombinere mine interesser inden for naturvidenskab, teknologi og ledelse.

Min uddannelse

Jeg er uddannet civilingeniør i Fysik og Nanoteknologi på Danmarks Tekniske Universitet (DTU). Under min uddannelse har jeg også været i udlandet og studere både på University of Cambridge og University of Birmingham begge i England. Derudover har jeg været på besøg på Harvard University i USA i forbindelse med mit kandidatspeciale.

Fysik, matematik og kemi har altid interesseret mig meget, især det at lave sjove eksperimenter. Derfor var det også meget naturligt for mig at studere på DTU.

Mig

I min fritid kan jeg godt lide at være aktiv og danse, spille tennis eller løbe en tur. Jeg holder af at være ude i naturen, f.eks. gå ture ved stranden eller stå på snowboard om vinteren. Derudover går jeg meget op i kagebagning.