Nogle funktionaliteter vises ikke i Internet Explorer - brug en af disse browsere for at få den bedste oplevelse: Chrome, Safari eller Firefox. Vi beklager ulejligheden.

Casting af rollemodeller

Indstil dig selv eller én, du kender

Løbende casting

Vi caster løbende til vores næste hold Facebook-ambassadører og de næste kampagnefilm. I er altid velkomne til at indstille fantastiske unge mennesker som rollemodeller via linket nedenfor. 

 

Ambassadører til efteråret 2019

Vi har forfinet ambassadørkonceptet på Facebook og satser nu benhårdt på at få produceret videoer med dem hver især og på at få klædt ambassadørerne ekstra godt på til at lave skarpt og relevant indhold. Mængden af indhold, ambassadørerne skal levere, har vi sat ned, til gengæld hæver vi ambitionsniveauet for indholdet. Vi bruger mere tid på at give hinanden feedback, og vi hjælper hinanden med at finde gode løsninger på det (film)tekniske. Med relevant indhold, der er velgjort, kan vi nemlig annoncere og nå ud til flere unge mennesker.

Det, vi søger, er unge ingeniører med mod på at dele ud af deres hverdag, studievalg og job på vores Facebook-side. Det er vigtigt, at de har lyst til at prøve kræfter med at producere videomateriale, som er engagerende, og at de har mod på at deltage i film, der bliver produceret i et mere professionelt setup. Film som på en sjov og kreativ måde forsøger at nå de unge, der endnu ikke er afklarede omkring deres studievalg.

Som ambassadør for Engineer the Future får den unge ingeniør eller cand.scient. mulighed for at prøve kræfter med at kommunikere sit fag og sin hverdag på en personlig og engagerende måde. Ambassadørernes uddannelsessteder og virksomheder får synlighed og bliver brandet over for et ungt publikum. De deltager i en heldagsworkshop, hvor de bliver klædt på til opgaven, bliver introduceret til god storytelling, får indføring i at optage video og får indblik i, hvad der virker på de sociale medier. Der er fælles sparring og feedback igennem hele forløbet.

Tag derfor et grundigt kig omkring jer og se, om I sidder inde med den ingeniør, der kan sikre et forsat højt niveau i vores ingeniørfortælling.
Vi har en håndfuld kandidater fra tidligere castingrunder, som vi bringer i spil igen. Hvis vi udvælger kandidater fra tidligere runder, tager vi kontakt til indstilleren af kandidaten, før vi kontakter kandidaten selv.

 

Indsend kandidater

I formularen nedenfor bliver du spurgt om forskellige informationer om kandidaten. Hvis ikke du indstiller dig selv, er det ikke sikkert du kan svare på alt, men få gerne så meget med, som du kan. 

Vi vil også gerne have en kort selfie-video, hvor kandidaten siger sit navn, sin uddannelse og svarer på spørgsmålet: "Hvad vil du forandre?". Videoen kan I linke til i formularen eller sende til kenan@engineerthefuture.dk. 

Indstil kandidat

 

Jeg har udvidet mit netværk, mødt en masse spændende mennesker og udfordret mig selv. Det er blevet mere naturligt for mig at fortælle om mig selv og mine tanker på kamera - og helt generelt.

- Johan Stæhr Brodersen, tidligere ambassadør på Facebook fra Netcompany

Ambassadører på Facebook efterår 2018

Mød efterårets skønne hold ambassadører i teaseren her. 

Kontakt

Kenan Demir

Konsulent, kampagne og branding

kenan@engineerthefuture.dk 4294 3444

Social feed

 logo
 logo
netcompany logo
 logo
 logo
 logo
 logo
 logo
lego logo
 logo
Foreningen af Rådgivende ingeniører logo
 logo