Nogle funktionaliteter vises ikke i Internet Explorer - brug en af disse browsere for at få den bedste oplevelse: Chrome, Safari eller Firefox. Vi beklager ulejligheden.

Virtuelle besøg

Lad dine elever blive inspireret af et ekspertbesøg, mens de sidder derhjemme.

Du og dine elever kan nu få et virtuelt besøg

Du og dine elever kan nu få "besøg" af en af vores trænede eksperter over internettet. Besøgene bliver tilpasset de nye omstændigheder, og der vil fortsat være elevinvolvering under besøget. Vi i Book en ekspert-teamet hjælper gerne med det praktiske og kan sørge for bl.a. møderum til afvikling af besøget.

Du kan booke både til din gymnasie- eller grundskoleklasse. OBS: Tilbuddet er kun for 6. klasse eller ældre.

Se alle eksperterne herunder og book dem via deres personlige profil. Du kan nu også søge efter eksperter, der kan afholde virtuelle besøg, hvis du trykker på "virtuelle besøg" under "regioner". 

Når du booker dem, er det vigtigt, at du i tekstfeltet i slutningen af formularen skriver, at datoen og tidspunktet er fleksibelt. Så er der større mulighed for at du i samarbejde med eksperten hurtigt kan finde et velegnet tidspunkt.

 

 

Har du brug for hjælp?

Vi tilbyder at hjælpe med at finde den rette ekspert, lav blot din booking via linket her:

Få hjælp til at finde den rette ekspert

Du kan finde vores guide til vores virtuelle løsning, Cisco Webex, her.

Gå til forsiden af Book en ekspert

Via forsiden kan du lave din egen specifikke søgning og vælge mellem endnu flere eksperter - dog er det kun dem på denne side, der har været gennem vores helt nye træning i at holde oplæg på gymnasiale uddannelser.

Besøgene er især rettet mod de naturvidenskabelige/tekniske fag og matematik og tilføjer faglige nuancer og dybde til undervisningen. De giver indblik i ekspertens arbejdsliv og uddannelsesbaggrund.

Book en ekspert