Bliv partner i Engineer the future

Hvis du vil være partner

Én plus én giver mere end to

Vi vil gerne have både uddannelsessteder, organisationer og virksomheder til at blive partnere i Engineer the future. Vi har brug for jeres bidrag, både i form af engagement og økonomi.

Employer branding
Engineer the future sætter medarbejdernes indsats og specialeområder og virksomhedens produkter ind i en større fortælling.

Virksomhedsbranding
I får mulighed for at profilere jer med holdninger, værdier og ambitioner og på den måde påvirke hele branchens profil og fremtid.

Reklameværdi
Engineer the future reklamerer på vegne af alle partnere.

Public affairs
Partnerne får en unik fælles platform til at sætte dagsordener over for beslutningstagere med mulighed for at påvirke Engineer the futures public affair-profil.


Synergi med andre partnere
Alliancen skaber en ny ramme for netværk, samarbejde og synergi partnerne imellem. Det vil sige et netværk på tværs af store danske virksomheder, organisationer og ingeniøruddannelser.

Kontakt os for at høre mere om partnerskab, konkrete fordelene og investeringen.

SE HVILKE PARTNERE DER ER MED

Sådan holder vi vores partnere opdateret

Kontakt

Ghita Wolf Andreasen
Projektdirektør
ghita@engineerthefuture.dk
2460 7501

Hent vores profilfolder

Støt partnerskabet økonomisk

Har du lyst til at støtte partnerskabet økonomisk, har vi åbent for donationer til vores konto i Danske Bank:

Reg. nr.: 4183
Konto nr.: 11435181

Det siger de:

Ingeniørfaget mangler rollemodeller. Nogle, som alle i Danmark ved, er ingeniører. Jeg tror nemlig, at det betyder meget for unge mennesker, at de kan se, hvad ingeniørfaget kan bruges til.
Connie Hedegaard
Tidl. EU-klimakommissær
Hvis vi kan stille med et hold af dygtige ingeniører i Danmark, så står vi sindssygt stærkt i den globale konkurrence. De, der tjener pengene hjem, er de store virksomheder, som baserer deres indtjening på tekniske opfindelser.
Peter Lund Madsen
Læge, hjerneforsker mm.
Ingeniørvirksomheder i Danmark er for bange og jantelovsagtige. De skal turde tage et rockstjerneperspektiv på det at være ingeniør og vise, at det er cool at programmere eller sidde i laboratoriet og arbejde med enzymer.
Henrik Føhns
Journalist og vært på "Harddisken"