Nogle funktionaliteter vises ikke i Internet Explorer - brug en af disse browsere for at få den bedste oplevelse: Chrome, Safari eller Firefox. Vi beklager ulejligheden.

Bliv en del af vores ungepanel

Lønnet, trygt og hyggeligt

Bliv en del af vores ungepanel og hjælp os med at forstå jer!!  

Vi danner nu et ungepanel på 12 unge, der skal hjælpe os med at blive klogere på unge: Hvad rør sig, hvordan ser I på verden, hvad vil I gerne, og hvordan vil I det? Samtidig vil vi gerne have hjælp til at udvikle og evaluere kampagner.

Derfor vil vi gerne høre fra dig, hvis du har noget på hjerte om din generation og kritisk kan forholde dig til kampagnevideoer og Instagramopslag.

Om dig:

  • Du er 15-24 år gammel. Hvad du laver til daglig, er ikke vigtigt.
  • Du har noget på hjerte om din generation og verden omkring dig
  • Du har lyst til at bidrage med dine holdninger
  • Du er pligtopfyldende
  • Du behøver ikke at have kendskab til kampagneproduktion eller vide noget særligt om din generation. Vi er blot interesseret i at høre, hvad DU synes om videoer, instagramopslag og unge.

Om jobbet:

  • Du deltager i et panel, der faciliteres af ansatte fra Engineer the Future. Panelet fungerer på mange måder som en fokusgruppe, og som deltager skal man diskutere forskellige spørgsmål og udsagn om unge, kampagner m.m.
  • Det forventes, at du deltager aktivt på møderne
  • Der vil være cirka fire møder om året af et par timers varighed, og søger du en plads i panelet, forpligter du dig til at deltage i de møder, du kan. Møderne vil foregå om sen eftermiddag/aften og nok også online.

Deltagelse i møderne bliver aflønnet med et honorar på 300 kr. for hvert møde.

Du skal sende en ansøgning på maks. 1 A4-side, hvor du fortæller mere om dig selv. I ansøgningen skal du skrive om, hvem du er: Hvilken uddannelse går du på, hvad laver du i dit sabbatår, hvad laver du i din fritid osv. Du kan også sende en video med samme indhold i stedet. Du skal ikke sende dit CV med.

Ansøgningen skal du sende til jens@engineerthefuture.dk

Har du nogle spørgsmål, kan du kontakte studentermedhjælper Jens på jens@engineerthefuture.dk

Engineer the Future er Danmarks teknologiske alliance bestående af ca. 50 virksomheder, uddannelsessteder og interesseorganisationer. Danmark mangler ingeniører, it og naturvidenskabeligt uddannede.

Vi arbejder for at øge børn og unges begejstring for teknologi og naturvidenskab og for, at flere unge tager en STEM-uddannelse (Science, Technology, Engineering, Maths). Det gør vi gennem et nationalt program i grundskolen, Engineering i skolen. Og vi sætter i store kampagner fokus på, hvem ingeniørerne er.