Nogle funktionaliteter vises ikke i Internet Explorer - brug en af disse browsere for at få den bedste oplevelse: Chrome, Safari eller Firefox. Vi beklager ulejligheden.

Sara Nyholm

Jeg giver idéerne vinger

Jeg giver idéerne vinger

Jeg hedder Sara Nyholm. Jeg er 22 år og studerer maskiningeniør på VIA University College i Horsens. Jeg har lige afsluttet min praktik hos Gefion Nordic Engineering. Her beskæftigede jeg mig med tunge beregninger, optimering og konstruktionsløsninger for offshore- og vindindustrien.

Derfor valgte jeg en ingeniøruddannelse

Jeg har hele livet været interesseret i store maskiner og motorer. Derfor er det nærliggende at læse til maskiningeniør. Jeg er overbevist om, at ingeniører er fremtidens tryllekunstnere og derfor også har et ansvar for at skabe en bedre fremtid. Og hvem er ikke interesseret i at få del i denne udvikling?

Det vil jeg forandre

Jeg vil rigtig gerne være med til at skabe systemer, som giver genanvendelse en ny dimension. Derudover vil jeg gerne skabe et bedre og mere sikkert trafiksystem, som ikke nødvendigvis skal foregå på jorden. Flyvende biler har vel altid været en lille piges største drøm, specielt hvis de kan flyve på luft eller vand fremfor olie eller gas.

Ambassadører

Jonas West Alrø

Jeg dresserer droner

Anne-Cæcilie Lange

Jeg bygger 24 broer i Tanzania

Ingeborg Bui

Jeg laver sundere pomfritter

Anders Møller

Jeg gør vækst til en leg

Ida Stougaard

Jeg gør katastrofer mindre katastrofale

Eva Caspersen

Jeg renser dit vand