Nogle funktionaliteter vises ikke i Internet Explorer - brug en af disse browsere for at få den bedste oplevelse: Chrome, Safari eller Firefox. Vi beklager ulejligheden.

Martin Kræmer

Jeg vil tage livet af dødelige sygdomme

Jeg vil tage livet af dødelige sygdomme

Jeg hedder Martin Kræmer. Jeg er 25 år og studerer til civilingeniør på DTU med speciale i farmateknologi.
Min specialisering og kandidatafhandling handler om at kunne lave målrettet behandling til immuncellerne. Ultimativt drømmer jeg om at udvikle vacciner mod dødelige sygdomme som f.eks. kræft.

Derfor valgte jeg en ingeniøruddannelse

Når man spørger børn, hvad de vil være, når de bliver store, så er svarene typisk en karriere, som har en forholdsvis defineret funktion. Politibetjent, pilot, læge og andre i den kategori. Spurgte man mig som barn, var svaret altid ”Jeg vil være ingeniør” – og jeg tror bestemt ikke jeg var klar over hvad det egentlig ville sige. Jeg vidste, at min far var ingeniør, og at han kunne en masse ting, så det ville jeg også.

Det vil jeg forandre

Jeg vil gerne være med til at forandre den måde vi behandler vores patienter på. F.eks. vil jeg gerne være med til at kunne udstyre kroppens eget immunsystem med våben til at bekæmpe nye sygdomme. På den måde håber jeg at behandlinger kan blive mere effektive og i sidste ende redde liv.

Ambassadører

Emma Vilstrup

Jeg laver affald om til energi

Niels Præstegaard Hendriksen

Jeg gør byen grønnere

Anne-Cæcilie Lange

Jeg bygger 24 broer i Tanzania

Dzenita Hasic

Jeg programmerer apps

Pernille Hartmund Jørgensen

Jeg trækker varmen op af jorden

Emil Finkelstein

Jeg gør syge menneskers liv lettere