Nogle funktionaliteter vises ikke i Internet Explorer - brug en af disse browsere for at få den bedste oplevelse: Chrome, Safari eller Firefox. Vi beklager ulejligheden.

Maida Zahirovic

Jeg giver klimaet medvind

Jeg giver klimaet medvind

Jeg hedder Maida Zahirovic, er 28 år gammel og arbejder som ingeniør i Siemens. 

Jeg har en professionsuddannelse i global management & manufacturing og blev færdig som ingeniør i 2010. Siden har jeg læst en cand.merc. og arbejder nu med at implementere et nyt projekt portefølje koncept i Siemens. 
Vedvarende energi har altid interesseret mig og allerede mens jeg studerede, arbejdede jeg deltids for Siemens Wind Power.

Derfor valgte jeg en ingeniøruddannelse

Fordi jeg drives af at skabe værdi og gøre en forskel. Det at kunne bruge min kreativitet til at skabe holdbare løsninger giver mig energi. Desuden åbner en ingeniøruddannelse mange døre på tværs af landegrænser som jeg ønsker at udforske.

Det vil jeg forandre

I mit daglige arbejde i Siemens arbejder jeg med projekt porteføljestyring. Men set i et større perspektiv er mit arbejde forbundet med at modne vindmølleteknologien og reducere omkostningerne for vedvarende energi og dermed sikre en bæredygtig fremtid også for de kommende generationer. Det giver mening for mig.

Ambassadører

Emma Vilstrup

Jeg laver affald om til energi

Stefan Dausell

Jeg fjerner skellet mellem mennesker og it

Niels Præstegaard Hendriksen

Jeg gør byen grønnere

Hamdi Ashur

Jeg renser verdens vand

Alex Messina

Jeg sørger for signal til din mobil

Christine Albrechtsen

Jeg designer fremtidens elektronik