Nogle funktionaliteter vises ikke i Internet Explorer - brug en af disse browsere for at få den bedste oplevelse: Chrome, Safari eller Firefox. Vi beklager ulejligheden.

Jacob Andersen

Jeg er fremtidens leder

Jeg er fremtidens leder

Hej Alle. Mit navn er Jacob Andersen. Jeg bor på Østerbro med min kæreste, som jeg i øvrigt scorede i den lokale Sparta løbeklub :) Jeg arbejder i dag som Engineering Manager hos NNE Pharmaplan, hvor min hverdag består i at måle og rapportere om projekters fremgang, samt registrere, forhandle og styre uforudsete projektændringer som opstår.

Jeg er uddannet maskiningeniør fra Ingeniørhøjskolen i Ballerup (som i dag er DTU Diplom) i 2010. Mit første ingeniørjob var på ODIN Maskinfabrik, hvor jeg produktudviklede i 3D-tegneprogrammer, og hvor jeg i løbet af et par år blev sulten efter mere ansvar og tungere udfordringer, og påbegyndte derfor et 4årigt ledelsesstudie på deltid.

Jeg stræber efter at kombinere min ingeniørtekniske baggrund med ledelsesuddannelsen fra CBS, da min hverdag i høj grad bygger på at få teams til at præstere.

Jacob er ikke aktiv ambassadør på Facebook, men følg vores nuværende ambassadører.

Klik her

Ambassadører

Dzenita Hasic

Jeg programmerer apps

Alexandra Høgsberg Dients

Jeg får enzymerne til at flyde

Charlotte Christensen

Jeg minimerer myldretiden

Eva Caspersen

Jeg renser dit vand

Benjamin Andersen

Jeg får det bedste ud af regnvejr

Zaid Al-azawi

Jeg fyrer op under produktionen