Nogle funktionaliteter vises ikke i Internet Explorer - brug en af disse browsere for at få den bedste oplevelse: Chrome, Safari eller Firefox. Vi beklager ulejligheden.

Ingeborg Bui

Jeg laver sundere pomfritter

Jeg laver sundere pomfritter

Jeg hedder Ingeborg Bui, er 29 år og uddannet diplomingeniør inden for kemi og bioteknologi på DTU.

Jeg bor på Østerbro, og arbejder hos Novozymes, hvor jeg bl.a. arbejder med at producere bedre og sundere madvarer. Helt konkret arbejder jeg i øjeblikket på at begrænse fedtindholdet i pomfritter - til glæde for de mange trofaste pomfrit-spisere i Danmark. 

Derfor valgte jeg en ingeniøruddannelse

Jeg har altid haft en interesse for naturvidenskabelige fag og derfor startede jeg oprindeligt med at læse Nanoteknologi på KU, men fandt hurtigt ud af, at jeg syntes, det var mere interessant at vide, hvordan ventiler virkede end hvorfor.

Altså er det vigtigt for mig at beskæftige mig med noget, som jeg kan se gør en umiddelbar forskel for vores kunder og for verden.

Det vil jeg forandre

I mit arbejde føler jeg, at jeg har mulighed for at gøre en reel forskel inden for både miljø og sundhed. Det kan være at producere sundere madvarer og hjælpe med at producere bæredygtig bioenergi - eller producere bedre og miljørigtigt vaskepulver med færre kemikalier. Mulighederne er mange, og jeg føler, at vi hver dag rykker tættere på noget bedre.

Ambassadører

Stefan Dausell

Jeg fjerner skellet mellem mennesker og it

Emma Vilstrup

Jeg laver affald om til energi

Emil Finkelstein

Jeg gør syge menneskers liv lettere

Niels Præstegaard Hendriksen

Jeg gør byen grønnere

Hamdi Ashur

Jeg renser verdens vand

Anne-Cæcilie Lange

Jeg bygger 24 broer i Tanzania

Jonas West Alrø

Jeg dresserer droner